lefter Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 am acest tv cu sasiu 20-aseu173-13-0x 20173_v13 si ecran lc320dxj-sfe apare logo dupa care se opresta cred ca o problema de firmware ar putea fi Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 da si eu cred la fel Link spre comentariu
lefter Postat Februarie 29 Autor Partajează Postat Februarie 29 A găsit ceva pentru Nand dar este pentru alt tip de ecran ,acum se aprinde dar cu imaginea răsturnată .Am intrat în service mode dar nu găsesc opțiunea pentru ecran Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 (editat) unele mai au ceva cu id ,dar trebuie sa stii ce sa.i dai sa nu ramai fara imagine Editat Februarie 29 de iuliantv Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 write the serial number it should start with DH1VJ Link spre comentariu
lefter Postat Martie 4 Autor Partajează Postat Martie 4 DH1VJ 0M010 3DZF L0963 Sau Link spre comentariu
lefter Postat Martie 4 Autor Partajează Postat Martie 4 Așa arată service mode și nu găsesc opțiunea pentru ecran Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Martie 4 Partajează Postat Martie 4 usb software working only on serial number DH1VJ0M0103 https://uploadnow.io/f/M9d0xrg panel setting only how to copy the file MstarUpgrade.bin on an empty usb stick and insert it in the tv, tv powered on go to menu, then system update usb recovery rename the file to MstarUpgradeAC.bin how to turn on the tv, as soon as the Haier logo appears, unplug the power cord insert the usb stick and reconnect the power cord the tv turns itself on and the recovery starts Link spre comentariu
lefter Postat Martie 4 Autor Partajează Postat Martie 4 ok multumesc mult a mers Link spre comentariu
Massimo Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 ho lo stesso problema, potete aiutarmi e mandarmi il file per risolvere? grazie mille massimo Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 Salut Massimo, Asta e un forum in limba romana, te rugam sa utilizezi google translate si sa scrii in romana. BR/Daniel Link spre comentariu
Massimo Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 buna dimineata tuturor, am aceeasi problema, ma puteti ajuta si imi trimiteti fisierul de rezolvare? mulțumesc foarte mult Maxim Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 La 11.09.2024 la 0:05, Massimo a spus: ho lo stesso problema, potete aiutarmi e mandarmi il file per risolvere? grazie mille massimo yabbadabbadoo@ Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 3 ore, iuliantv a spus: yabbadabbadoo@ he wrote me yesterday via private message I sent him the correct software no answer: who knows if he solved it or not? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 28 minute, yabbadabbadoo a spus: he wrote me yesterday via private message I sent him the correct software no answer: who knows if he solved it or not? Hello, I said I would quote it to you, as I gave it to you and my colleague before, I had saved it too, but I had the misfortune about 1 month ago to format the hard drive by mistake, and I was left with no "data" base. personal, let's hope that he's not a user for just one day, and he solves the problem and after that he doesn't show any signs. all the best Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum