Усилитель Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Am vazut in magazin....la 500. Am de cativa ani acest aparat... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Fu,fir'ar!Aveți dreptate,ce ți-e cu bătrânețea!Am încurcat săptămânile...Văd că e şi sârmă de rezervă şi mască sudare. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Acum 33 minute, Усилитель a spus: Am vazut in magazin....la 500. Am de cativa ani acest aparat... L-ai folosit constant sau cu pauze lungi și dese? M-ar interesa și pe mine ceva ieftin pentru folosire ocazionala. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Acum 37 minute, cdinu332 a spus: folosit constant sau cu pauze Folosit intens la proiectul cu fiat ul ruginit ,dar am mai facut si schelet metalic .....are ventilator si protectie la scurt.Cand l am luat era parca 399 lei,si are carcasa mai mare cu 10cm ca cele noi....firele tot de la Lidl am luat ,sunt cele mai ieftine de pe piata.Trebuie luate mai multe ,este cantitate destul de mica pe ele....si nu sunt tot timpul in magazin....merge mult mai bine daca in cablul se duce la pistol inainte de introducerea firului pui wd40.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 N-am văzut nicio prezentare pe net la tipul care urmează a fi vândut săptămâna viitoare,adică PIFDS 120B2.Până acu' aveau PIFDS 120A1 şi PIFDS 120A2. Nu ştiu cu ce e diferită varianta B2. Am si impresia că aparatele astea nu sudează continu,dar numai Usiliteli ne poate confirma...Bănui că şi varianta B2 merge la tablă de max 3 mm grosime. Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 (editat) D-nule @BRANCA, după cum am mai scris, prin vara trecută m-am jucat puțin cu varianta A1. Am sudat 2 rectangulare ruginite ( 30*30*3mm cu 40*20*2mm ) de probă. Prima observație este că locul de începere a sudurii trebuie curățat de rugină pentru ca sârma de sudură să poată face contact electric, dar odată începută sudura nu mai sunt probleme; apoi, cu potențiometrul de reglaj la aproximativ 3/4 am găurit aproape instantaneu profilul de 2mm grosime, după care l-am dus ceva mai puțin de 1/2 și am reușit să astup frumos gaura făcută, iar sudura a ieșit bine, cu o bună penetrare. Sârma de la LIDL de 0,9 (sau 1) mm folosită a mers frumos, dar stropește destul de mult. Oricum, la un aparat de sudură cu sârmă, trebuie să aveți spray și pastă antistropi. Cordonul de sudură a ieșit frumos, fără intruziuni de zgură, care nu a fost prea multă și a rămas la suprafață. Sunt convins că poate suda foarte bine tablă de 4mm. În privința D.A.-ului eu unul cel puțin nu mi-aș face probleme. P.S. Varianta A1 este singura cu care am avut ocazia să mă "joc" puțin; deasemenea, să nu vă imaginați că la banii ăștia pistoletul și probabil că și alte componente ar avea cea mai înaltă calitate, dar mie mi-a plăcut cum merge. Editat Martie 3 de Elservius Completare Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 4 Partajează Postat Martie 4 Migu” de la Lid............. vad ca merge si la material de 12 mm, vedeti finalul de la video, e pentru A1, dar cred ca e valabil si pentru B2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum