Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiectoare cu led-uri

Vizitator clubd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

7

• Blind

2

• Dr.L

2

• ranga

2

Top autori în acest subiect

Vizitator clubd

c-am 70x100m are cladirea, curtea este mai mare, nu ma refer la panouri cu led-uri pentru interior ci la proiectoare cu led-uri pentru exterior, am gasit pe niste site-uri dar nu erau .ro

Link spre comentariu

Pai acuma depinde ce fel de iluminare vrei, ca un bec de 100W radiaza 1700lm, reflectorul ala liniar produce 540lm, intradevar este mai eficient, are cam 22lm/W, dar si un bec halogen de calitate are cam 20lm/W. Insa ledul este superior la capitolul durata de viata, cel putin de 10ori fata de cele tip incadescenta(cu filament). In momentul de fata, iluminarea cu leduri este ornamentala, ce zici?

Link spre comentariu
Vizitator clubd

pe moment la sef i sa pus pata pe led-uri :)acum avem 4 proiectoare care au fiecare peste 1KW, platim c-am 1000 lei numai curentul la ele :(la cel cu leduri scrie cosum maxim : 24 Watt , asa sa fie ? deci nici nu s-ar simtidaca ar lumina ca cel din imagine, eu zic ca am face afacere buna cu 4 asemenea proiectoare

Link spre comentariu

Intradevar un led bun scoate 40-45lm/W dar ala de pe site scoate 540lm/24W => 22lm/W n-asi spune ca-i ceva super performant :), ledurile, in momentul de fata sunt bune pentru lumina ambientala/ornamentala, nu se folosesc la puteri mari pentru ca temp. maxima este undeva la 70 de grade, cat la cele cu filament lejer peste 200 de grade.

Link spre comentariu
Vizitator clubd

pe acel site, proiectorul cu 24 leduri costa 1600, un pret mare, iar poza atasata de mine este luata din portofoliul lor unde au folosit acel tip de proiector, mai stie cineva alte modele ?

Link spre comentariu

Am citit ca LED-urile nu rezista conditiilor de mediu exterior.Erau povesti despre cazinouri care au trecut la reclame luminoase cu LED-uri, ca dupa numai numai cateva saptamani sa le dezafecteze si sa comande aceleasi reclame luminoase, dar pe neon, adica exact cum le aveau la inceput.Ziceau ca LED-urile nu rezista afara, mai ales la temperaturi extreme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări