Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Păi numai Tusk e dement?Păi sunt o droaie,mai ales miniştrii de război,care şi-au umflat guşele cu discursuri pro război,cu reînarmare,cu recrutare obligatorie,ş.a.m.d!Lor le e uşor să vorbească de război,deoarece stau în fotolii şi nu participă fizic!!

Da' ăştia uită că precedentele 2 războaie mondiale au plecat din Europa?Uită de dezastrele produse atunci?

Zilele trecute am fost în tranzit printr-un sat de lângă Bala-MH.Am revăzut monumentul cu lista interminabilă din cei locali,căzuți în primul WW...Câțiva km mai încolo văd că a apărut,lângă alt sat,un monument nou.Nu m-am apropiat să văd dacă e pentru cei din primul sau din al doilea WW...O să mă uit cu prima ocazie...

Ce vreau să zic e că nu ne învățăm minte.După atâtea războaie şi atâția morți mai vrem!...

Link spre comentariu

„ Degeaba le-am avea pe toate : inteligenţă , cultură , isteţimea , supracultură , doctoratele , supra doctoratele , dacă suntem răi , haini , mojici şi vulgari , proşti şi nerozi , doi bani nu facem , se duc pe apa sâmbetei şi inteligenţa , şi erudiţia , şi supradoctoratele , şi toate congresele internaţionale la care luăm parte , şi toate bursele pentru studii pe care le câştigăm prin concursuri severe .

Nimic nu poate înlocui şi suplini niţică bunătate sufletească , niţică bunăvoinţă , toleranţă , înţelegere . Niţică susţinută bună-cuviintă . "

(de Nicolae Steinhardt - ' Primejdia mărturisirii ')

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 14 minute, AlpHs00 a spus:

Tatuca e pacificatorul suprem, antin-nazisti, anti-LeGeBeTei, anti-decadenta ce va reinstaura comunismul mult ravnit inapoi! :96

Ce face el in tara lui, il priveste. Pana una alta, nu el vine sa instaureze ceva la noi ci uenato, etc. Si drobul sta bine pe cuptor.

Link spre comentariu
Vizitator

El este purificatorul moral al societatii occidentale. Nu conteaza cum o face.

Omul chiar are intentii onorabile.  RESPECT!!!!

Treaba e ca asemenea miscari gen curcubeu sunt finantate de Kremlin.:rade:

Link spre comentariu
Acum 3 minute, fluffy37 a spus:

Ce face el in tara lui, il priveste. Pana una alta, nu el vine sa instaureze ceva la noi ci uenato, etc. Si drobul sta bine pe cuptor.

Nici UE și nici NATO nu au venit la tine!

UE și NATO și-a atras țările care au bălit la promisiunile lor, Rusia le-a invadat pentru că sunt ciobani și nu știu alte metode.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, merck a spus:

Cu asta sunt si eu de acord! Insa se pare ca tu nu realizezi ca in UA nu este la el in tara. 

nu boss, Rusia nu e in ucraina.

Acum 13 minute, Stefan a spus:

Nici UE și nici NATO nu au venit la tine!

La mine nu, la tine, da!

Acum 17 minute, IPV a spus:

El este purificatorul moral al societatii occidentale. Nu conteaza cum o face.

Omul chiar are intentii onorabile.  RESPECT!!!!

Treaba e ca asemenea miscari gen curcubeu sunt finantate de Kremlin.:rade:

El isi vede de tara lui, altii ii baga bete in gard.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări