Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu chimicalele e tare chestia cu spălatu' recomandat!N-am prea înțeles cum pot ieşi din interior!:rade:

Azi mă uitam la un rus pe telegram "specializat" în avioane.Descopăr cuvântul "pi☆dă" care la traducere apare ca celebra "păsărică"!Ca să vezi de unde o avem în română!!

N-am înțeles la rus de ce foloseşte termenul la avioane.Scrie,la un moment dat,că un anume avion va primi o "pi☆dă" !:84

Link spre comentariu
Acum 11 minute, BRANCA a spus:

Azi mă uitam la un rus pe telegram "specializat" în avioane.Descopăr cuvântul "pi☆dă" care la traducere apare ca celebra "păsărică"!Ca să vezi de unde o avem în română!!

Si pwla tot de la ei vine. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

IPV.Cubreacov e cumva un brav "daco-get"?Nu sunt lingvist ca să verific dacă ipotezele puse de el sunt valabile...

Era sa zic eu ce e dar imi sar oamenii in cap.

Link spre comentariu
  • Administratori
1 hour ago, fluffy37 said:

un alt mancator de kkt

Polonezii sunt mai rai ca nemtii, in interbelic faceau fitze, ba ciupeau ceva de aici, ba ciupeau ceva de dincolo si de aia Tler i-a spulberat de pe fata pamantului, eu as zice ca polonezii de facto au unceput WW2. Toti ticalosii pozeaza in victime.

Link spre comentariu

Păi în Evul Mediu am avut și noi de-a face cu ei....că mai făceau incursiuni de jefuire pe la vecini. Acu ceva timp a fost o emisiune despre cum sacrificau vite bolnave și trimiteau carnea la export, a filmat cineva cu camera ascunsă discuția dintre cei implicați, nu le păsa de niciun fel dacă se îmbolnăveau clienții de la carnea aia...

Nu trebuie să-i băgăm pe toți în aceeași oală, dar.....

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, AlpHs00 a spus:

@IPV Spune-mi mie cine-i  ala, eu promit ca o sa fiu pasnic.

S-a exprimat mai elegant fluffy37, puțin mai sus. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări