Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Vizitator

Pai stam cuminti, simti ca in momentul asta Romania face ce face Polonia?  Fumam in veceul liceului si chiulim de la mate.

N-a zis colanul ca suntem aparati de ... Sfanta Scriptura cum n-am fost nicand.  Altii isi organizeaza apararea cu propria armata, noi asteptam provincia, cum era o mica discutie in alt topic.

Domnul ministru Raducul , maca-l-ar mama,  ca doar suntem prieteni de peste 24 de ani, a zis ca face si drege cu industria de aparare.

Mira-m-as.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 ore, IPV a spus:

Nu râde,  boss! Ăștia trage pe la spate.

Cred că și la trupele de parașutiști se descurcă admirabil. 

Nu râdeam...doar mă întrebam cum ar arăta acum un stagiu militar obligatoriu, cu asemenea exemplare răspândite prin unități...Acum chiar că îmi vine să râd....:rade:

Link spre comentariu
Vizitator

Ei, exageram si noi. Se poate deplasa si-n bocanci, nu ma indoiesc.  Iti dai seama cu ce eleganta o sa poarte arma la umar? :rade:

Sectoarele vor fi placerea lui, cantina, sanitarul.  Atat doar sa nu atenteze la vreun coleg de alta orientare ca il coafeaza ala pe la felinare.

Crezi ca nu erau si pe vremea aia. Strangeau din cur sa nu dea frau liber tentatiilor la dus.

Editat de IPV
Link spre comentariu
Postat (editat)
Acum 2 ore, IPV a spus:

Pai stam cuminti, simti ca in momentul asta Romania face ce face Polonia?  Fumam in veceul liceului si chiulim de la mate.

N-a zis colanul ca suntem aparati de ... Sfanta Scriptura cum n-am fost nicand.  Altii isi organizeaza apararea cu propria armata, noi asteptam provincia, cum era o mica discutie in alt topic.

Domnul ministru Raducul , maca-l-ar mama,  ca doar suntem prieteni de peste 24 de ani, a zis ca face si drege cu industria de aparare.

Mira-m-as.

Hai sa comparam la rece Ungaria si Romanis. In 2022 cand ucrainienii avansau, in Bahmut ii tineau pe loc pe aia a lui Wagner, Ungaria era total defazata si pareau chiar caraghiosi ungurii! Acum cand noi antrenam pilotii UA in tara, construim pe teritoriul tarii noastre o mare baza Nato, noi suntem defazati si pot zice ca si fumam in WC si chiulim. Tu sa fii in locul lui putin si tot zici: bai cacatilor marunti care sunteti, de ce nu ati stat in banca voastra??? Nu aveam pretentia sa faceti ca ungurii, dar macar sa faceti minimul nu sa fiti pupincuristi! 

Orice uniune nu functioneaza ca un monolit. Noi, daca se impute treaba trebuie sa venim cu carnea de tun pana se pregateste ceva de cei din vest (in caz ca nu ne vand ca sa isi salveze ei curu').

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, IPV a spus:

Crezi ca nu erau si pe vremea aia.

Daca erau, au fost a naibii de discreți. Personal nu am auzit de cazuri de vidanjare, dar nu pot băga mâna în foc că nu au fost. Diferența ar fi imensă... excepție vs practica curentă.

Acum 3 minute, merck a spus:

(in caz ca nu ne vand ca sa isi salveze ei curu').

Și dacă ne vând, se va găsi un Petru Groza și o Ana Pauker să înlocuiască pupincuriștii de azi, cu cei de mâine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 minute, Elservius a spus:

Care control al Mării Negre?

Exact! Doar să fi avut noi vreo flotă banană.  Alte nave militare nu au ce căuta în Marea Neagra , doar cele ale țărilor cu mal la dumneaei. 

Link spre comentariu

În al doilea război mondial, după ce niște indivizi au făcut ceea ce au făcut la 23 august 1944 numai cu gândul să își scape pielea și averea, printre multe alte lucruri s-a întâmplat și următorul: în portul Constanța era ancorat unul dintre cele mai redutabile vase de război germane (al cărui nume îmi scapă acum, cred că Tirpitz), vas care foarte rapid și ușor putea să radă la propriu Constanța de pe fața pământului; norocul nostru a fost că comandantul lui era un militar și om desăvârșit, iar la rugămințile unui alt comandat la nivel înalt din marina română și bun prieten cu el, a părăsit portul Constanța și a ancorat undeva în apele teritoriale bulgare, unde din păcate ulterior avea să fie atacat și scufundat de către marina sovietică.

Asta doar așa, ca un fel de exemplu de control al Mării Negre...

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu

[Karl Dönitz] devenit pe 30 ianuarie 1943, noul comandant al Marinei germane, schimbă tactica de luptă și transferă puternice forțe navale în nord (Tirpitz, Scharnhorst, Lüzow și 6 distrugătoare) cu scopul de a ataca mai agresiv convoaiele din Arctica. Pentru condiții mai bune de operare, navele germane își stabilesc baza la 70º latitudine nordică în fiordul Alta. În septembrie 1943, Tirpitz și [Scharnhorst], însoțite de 10 contratorpiloare, ridică ancora și pleacă spre Arhipelagul Spitzbergen, cu misiunea de a distruge mica bază Aliată de la Barentsburg. Întors în fiordul Alta și reperat de avioane de recunoaștere britanice, dar și de membri ai rezistenței norvegie, Tirpitz va fi ținta unui atac [Operațiunea Source] realizat cu 6 submarine mari și 6 submarine pitice. Două dintre acestea din urmă, ajunse în fiord, își vor lansa încărcaturile explozive sub coca vasului pe 22 septembrie 1943, avariindu-l grav.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări