Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Acum 6 ore, cloudy a spus:

Iar europarlamentarii sunt alesi si de noi, românii.
Dacă nu suntem de acord cu Ursula, nu suntem de acord cu ce am votat noi, poporul român.
Dacă-i ponosim numele Ursulei, ne ponosim propria alegere.
Sula votanți, sula alegere.
Logic, nu ?

Pesemne ca nu cunosti faptul ca madame Ursula a fost impusa de elitele globaliste la conducerea UE.

Madame avea scheleti in dulap si este foarte coruptibila. Daca nu danseaza dupa muzica lor, infunda puscaria ani grei... la ce prejudiciu a facut poporului german!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Sharky a spus:

Bai dar spuneti de ce e prost si care sunt rezultatele dezastruase. Ca stim si noi. Ca ori fi altii mai buni ok, bosorogu sigur nu, Obama, ce sa mai zic.

Doua institutii financiare nu pot justifica lipsa unor sume importante. Cate dinastea s-au intamplat in timpul lui Trump?

Hai bagati de rau, sa stiu si eu.

A scos america din toate tratatele semnate de zeci de ani.Nu e o treaba chiar buna asta

Link spre comentariu

ce ne mai victimizam noi romanii frate, totul e nedrept, Ursula nu ne lasa sa traim etc.

Ne plangem toata ziua ca niste babe.

Ieri a vorbeam  aici (IRL) cu un colaborator din Romania care e ceva sefulet la firma din Arad (multinationala) si se plangea ca nu gaseste oameni sa lucreze in fabrica (EMS - electronic manufacturing services) si angajeaza oameni din Sri Lanka.

Stiu exact cu ce probleme se confrunta ca tot cu problemele astea ma confrunt si eu zilnic. Toti vor sa castige ca directorii cu studii ioc, experienta ioc, pretentii cat casa. tot vin astia de la guvern cu tot felul de "ajutoare" si "programe" sa creez locuri de munca si am creat cateva dar m-am lamurit repede cum sta treaba si acum lucrezi numai cu subcontractori e mai simplu. 

M-am enervat cumplit pe toata idiotenia asta cu energia verde (care e o schema financiara imensa) si m-am hotarat ca decat sa ma lupt cu ea si sa ma enervez mai bine ma folosesc de ea. (if you can't beat them, join them) acum ma inrolez la o schema a guvernului in care imi dau un credit rambursabil fara dobanda pentru 50% din valoare investita in utilaje eficiente enrgetic. (si uite asa imi schimb niste masinarii care oricum vroiam sa le schimb) . Multumesc tanti Ursula cu politicile ei idioate, nu mai zic ca avem in fabricatie niste produse ale unora care fac sistemele de inlcazire mai eficiente (un rahat de fapt dar noi facem bani buni construindu-l)

Am un alt client la care-i proiectez o intalatie pentru reciclat bateriile de la masinile electrice, clientul asta e plin de bani (tot de la guvern) si o parte ii cheltuie la noi la firma.

Au creat idiotii astia o industrie din nimic cu prostia asta cu energia verde.

RR

PS - democratia e buna, daca stii ce sa faci cu ea si ai o masa de votanti destepti care stiu ce vor. Sunt destule exemple bune in EU unde votantii isi arata puterea fata de politicieni. Olanda Irlanda Portugalia si sezonul de abia incepe. Anul asta o sa fie unul cu surprize.

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Acum 6 ore, IPV a spus:

Ne-ai inebunit cu Trump al tau. :rege

Eu il consider foarte periculos pe omul asta. Periculos pentru noi. 

Trump cat a fost presedinte nu ne-a pus intr-o situatie mai periculoasa decat cea de acum (antrenam pe teritoriul tarii noastre piloti ucrainieni). Nu Trump a pregatit razboiul din UA ci bulangii din spatele Bidonului. Nu Trump are afaceri in UA ci fiul Bidonului. Acum avem un conflict la granita care a papat o gramada de bani si pe deasupra merge si prost. Mai rau decat atat ce poate face Trump? Cu Bidonul la butoane inca un mandat "malaxorul" de bani (aka razboiul din UA) va toca si mai multi bani! Daca acum sau in viitor tragi linie si vezi cat ne-a costat pe noi razboiul din UA iti garantez ca iese pesre 2% cerut de Trump pentru aparare. 

Trump va incerca sa stinga conflictul. Stii bine ca cu cat trece mai mult timp cu atat va fi mai greu. La inceput pacaliciul din UA zbiera ca elibereaza toata Ucraina, deja de cateva luni a renuntat la Dombas. 

Trump o face pe-a nebunu' (cati analisti nu preziceau ca va apasa butonul rosu??? si dupa cum vezi nu a facut-o!) doar pentru a castiga. Sa nu crezi ca daca o tara din UE se afla in cacat din punct de vedere economic, Trump va lasa Rusia sa atace acea tara! Chiar si prin absurd daca o va face, celelalte tari din UE vor apara acea tara! 

Apropo, asa de "nebun" este Trump incat nu citeste niciodata de pe hartii. A spus-o cu gura lui: cand incerci sa fii spontan nu poti depasi nivelul celui care citeste, ca cei care pregatesc discursul sunt profesionisti si au timp sa analizeze toate aspectele. El stie insa ca intr-o afacere poti sa iti faci temele pana la un anumit nivel, peste acel nivel, intervine spontaneitatea afaceristului care poate inclina balanta afacerii in favoarea lui. putin stie foarte bine ca nu are cum sa il faca pe Trump, dar stie foarte bine ca nici Trump nu vine cu oferte de cacat. 

Acum la masa afacerilor se afla un Bidon senil care este agatat de un scenariu foarte costisitor si cu sanse 0 de reusita si putin care este un coios, fudul ca incepe sa ii mearga jucarica. Exista ceva mai periculos decat situatia asta?

Link spre comentariu

Nu citeste pe naiba Trump de pe prompter....doar acu o saptămână s-a făcut de cacao când i-a mișcat vântul prompterul și din lipsă de idei a început să bată câmpii, că nu mai trebuie plătiți ăia cu prompterul, etc, iar ca cireașă pe tort a uitat și cine l-a învins în ultimele alegeri, zicea de Obama....:nebunrau:

Link spre comentariu
Postat (editat)

Daca este asa de rau Trump, o sa mai mergem un mandat cu Bidonul sa vedem ce bine ne va fi. La buzunare ... va fi jale, ca factura va creste si nu avem absolut nici o garantie ca vom izbandi. 2025 va veni la pachet cu o Rusie care va baga in jur de 480 de miliarde de $ in "aparare". Sa vedem noi la cat majoram bugetul. 

Eu nu vad nici un scenariu favorabil cu Bidonul la butoane. 

Cine intrevede asa ceva il rog sa ma lumineze si pe mine.

Editat de merck
Link spre comentariu

A nu se înțelege că eu mor după moș Biden....dar dacă doar ăștia doi senili sunt singurii dintre care se poate alege, asta e.Oricum se vede că nu sunt de capul lor la butoane, au pe alții mai întregi la minte in spate....altfel ar fi jale.

Link spre comentariu

Pai cei din spatele Bidonului ne-au adus intr-o situatie super naspa. Suntem fix in situatia: si fwtuti in cur si cu banii luati. Urmeaza sa mai semnam inca un imprumut pentru UA. Esti de acord cred ca in ritmul asta nu putem continua.

Link spre comentariu

alegi din ce se oferă.

Omul a iesit din tratatele care il dezavantajau. Omul a pus piciorul in prag.

Normal ca a iesit din acordul de la Paris cand America isi faulta industria in timp ce China construia zeci de termocentrale pe carbune.

A rupt tratatul cu Iran, le a ars niste sancțiuni ca oricum aia nu respectau si faceau magarii.

Cu evreii a cam trecut de partea lor ca sa incheie treaba apoi a vazut ca nu are cu cine ca aia nu vor pace. Totusi ce ar fi putut sa faca?

Ca doar n ai cum sa le spui evreilor sa abandoneze teritoriile cucerite. Ii ataci tu?

Hai ziceti concret de tratate, care erau alternativele?

Si in rest da domne citeste de pe promoter cand e discurs oficial, ca orice alt președinte, dar macar e spontan in rest la un talk show la ceva. Boșorogu ala deja e vai de steaua lui. Asta e semn clar ca altcineva din umbra conduce. Ca ala se vede ca e praf si nu e in stare. Pai e mai buna o marioneta si dam cec in alb păpușarilor?

Si in rest normal ca sunt mai multi la butoane, ca de aia de cheama conducere, nu conducator. Dar conducerea aia are nevoie de un lider. Nu de un ramolit care nici sa găsească singur drumul spre baie nu e in stare.

Evident ca exista variante mai bune, eu vb de variantele reale.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, mac01 a spus:

Daca nu danseaza dupa muzica lor, infunda puscaria ani grei... la ce prejudiciu a facut poporului german!

Aveti exemple concrete de "prejudicii facute poporului german" si de legi germane pe baza carora sa fie trasa la raspundere sau vorbim ,,, vorbe? Nu de alta dar, în Germania, a fost "parcata" pe functii fara greutate si de pe care nu constituia un pericol pentru madam Merkel & Co.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 ore, merck a spus:

Trump va incerca sa stinga conflictul.

Trecand peste celelalte scrise de tine, ma gandesc cum poate sa faca asta. 

Fiind doua parti, ele trebuie cumva sa ajunga la un numitor comun, altfel nu se poate rezolva nimic.  Imaginatia mea inca nu gaseste vreo posibilitate amiabila, adica pur si simplu nu vad cum s-ar putea stinge acest conflict.

Sa le tai macaroana ucrainienilor nu este o solutie, asta e clar.  Sa-l opresti pe putini, iarasi nu vad cum.

......

Doar discutam, nu dam cu parul.

Link spre comentariu
Acum 38 minute, IPV a spus:

Trecand peste celelalte scrise de tine, ma gandesc cum poate sa faca asta. 

Fiind doua parti, ele trebuie cumva sa ajunga la un numitor comun, altfel nu se poate rezolva nimic.  Imaginatia mea inca nu gaseste vreo posibilitate amiabila, adica pur si simplu nu vad cum s-ar putea stinge acest conflict.

Sa le tai macaroana ucrainienilor nu este o solutie, asta e clar.  Sa-l opresti pe putini, iarasi nu vad cum.

......

Doar discutam, nu dam cu parul.

O pace nu este diferita de o afacere. Cum aceasta afacere trebuie incheiata (deci trebuie un deal) se pleaca de la cererile invingatorului (pe moment sunt rusii) si se negociaza/taie din ele. Trump va prefera varianta: ori mai tai din pretentii ori ii ajut cu armament mai bengos pe ucrainieni (stii bine ca fara o presiune nu il faci pe celalalt sa mai taie din pretentii). Ai vazut in atatea clipuri pe youtube ca putin il respecta pe Trump si invers. Dar asta este fix respectul dintre doi golani care sunt sefi de gasti si stiu ca daca se iau la bataie se lasa cu pierderi grele in ambele tabere. Amandoi au coaie ceea ce nu pot spune despre Bidon.

Trump i-a speriat pe multi analisti ca va apasa pe butonul rosu. 

Acum sa nu te astepti ca Trump sa rezolve conflictul pentru totdeauna! Este limpede ca dupa mandatul lui (daca mai prinde unul) iar vor incepe tensiuni. Totusi UE castiga ceva timp in care decide ce va face la nivel de aparare.

Deci ca sa revin la conflict, cred ca Trump ii lasa lui putin teritoriile ocupate, sigur rusii vor cere si despagubiri la nivel financiar, UA nu va avea dreptul sa adere la Nato. UE la randul ei trebuie sa cada la invoiala cu rusii pentru a reincepe relatiile economice.

In situatia de fata, cu cat se intarzie incheierea pacii cu atat mai dureros va fi pentru UA, ca nu cred sa mai fie capabili de vreo ofensiva ci doar se vor retrage. 

Link spre comentariu
Postat (editat)
Acum 4 ore, franzm a spus:

Aveti exemple concrete de "prejudicii facute poporului german" si de legi germane pe baza carora sa fie trasa la raspundere sau vorbim ,,, vorbe? Nu de alta dar, în Germania, a fost "parcata" pe functii fara greutate si de pe care nu constituia un pericol pentru madam Merkel & Co.

Lasa dom'le baiatu' in pace, ca el stie mai bine din Romania ce se intampla in Jermania, basca ca nu stie boaba de germana! :rade:

Crede si nu cerceta! :bataie

Iti aduci aminte de comentariu + poza cu masina blindata condusa de Ursula care coboara de pe locul din spate? Voi acolo in Jermania habar nu aveti ca fabricati masini blindate cu volanul pe bancheta din spate! Noroc de ai nostri ca mai aflati "realitatile"!:rade:

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări