Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, merck a spus:

putin este "ales" prin scrutin direct de catre popor. UrSula LaHyenne este "aleasa" de europarlamentari. Deci tu vei alege pe 9 iunie un ioroparlamentar, dar nu ii spui si pe cine sa aleaga in locul Ursulei. El va decide in functie de ce oferte i se pun pe masa.

In functie de majoritatea Europarlamentara (ca si acolo se fac tot aliante psd-pnl) se vine cu un "candidat" care (cum a zis @Sharky, este un neica nimeni care nu a facut nimic in viata in afara de pupat in cur) va executa a la lettre ce scrie pe foaia de parcurs data de cei potenti financiar. Ursula a semnat singura pentru ultimul lot de vaccinuri si ioroparlamentarii care o sustin si detin majoritatea in parlamentul ioropean au votat impotriva desecretizarii documentelor.

Deci la Ursula, in prima parte (voturile ioroparlamentare de pe 9 iunie) este vot democratic. Abia ajunsi la Bruxelles ioroparlamentarii vor scoate batista si o vor pune pe tzambal. 

Sa stii ca este posibil ca pe 9 iunie sa se invarta roata la Bruxelles si cei care sunt astazi majoritari sa devina minoritari. Peste gard multi nu vor mai vota sustinatorii Ursulei. 

In Rusia, treaba este clara: putin va fi presedinte pana la moarte, Ursula nu poate nici in vis sa obtina asemenea performanta.

Putin ales de popor ? exact cum se alege in Corea de nord 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 47 minute, cloudy a spus:

Iar europarlamentarii sunt alesi si de noi, românii.
Dacă nu suntem de acord cu Ursula, nu suntem de acord cu ce am votat noi, poporul român.
Dacă-i ponosim numele Ursulei, ne ponosim propria alegere.
Sula votanți, sula alegere.
Logic, nu ?

Nici tu, nici eu nici x sau y nu reprezinta poporul roman. Deci mai incet cu generalizarea. Cat despre ursula, litera s se poate inclocui fara probleme cu litera p

Link spre comentariu
6 minutes ago, fluffy37 said:

Nici tu, nici eu nici x sau y nu reprezinta poporul roman.

Reprezentarea poporului român pentru Parlamentul European se face prin votul democratic al fiecăruia dintre noi.
Reprezentăm ROMANIA prin aleșii votați de noi.
Fie că ne cheamă x sau y.

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Badman a spus:

Unele societati nu pot fi conduse altcumva decat opresiv

Noi credem ca le facem un bine exportand democratia occidentala dar de fapt ii distrugem, alt exemplu Irak

altul Afganistan unde cum au plecat ocupantii cum s-au intors la practicile obisnuite lor

Acolo in zonele alea oamenii traiesc ca niste salbatici.Numai cu oameni barbari ii poti conduce pe aia

Link spre comentariu

In Siria nu sunt deloc salbatici...sunt f la locul lor. Cunosc doi emigranți, stabiliti cu familia aici. Au plecat cu mult înainte de razboi.

Au si ei loazele lor evident dar ca si familie sunt f la locul lor si muncitori. Poate ca si religia ii fereste de ispite gen alcool si altele.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 23 minute, cloudy a spus:

Reprezentarea poporului român pentru Parlamentul European se face prin votul democratic al fiecăruia dintre noi.
Reprezentăm ROMANIA prin aleșii votați de noi.
Fie că ne cheamă x sau y.

Mi-au dat lacrimile.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, fluffy37 a spus:

Mi-au dat lacrimile.

Eu plang de zici ca ploua.:rade:

Acum 44 minute, fluffy37 a spus:

Cat despre ursula, litera s se poate inclocui fara probleme cu litera p

Vb. frumos, e o doamna! :wretre

Link spre comentariu

F periculos Trump asta. A pus China la punct, n-a purtat nici un razboi. A mai capsat pe cate unu altu, ba din Iran, ba baza din Siria, dar fara raspuns, inamicii au lasat-o asa.

A scazut pretul petrolului pe perioada lui.

Si prost intr-adevar, a spart averea lasata de taticu ca si cum a spart Irinel.

Sau???

Bai dar spuneti de ce e prost si care sunt rezultatele dezastruase. Ca stim si noi. Ca ori fi altii mai buni ok, bosorogu sigur nu, Obama, ce sa mai zic.

Doua institutii financiare nu pot justifica lipsa unor sume importante. Cate dinastea s-au intamplat in timpul lui Trump?

Hai bagati de rau, sa stiu si eu.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări