Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Postat (editat)
1 oră în urmă, ratza a spus:

Toate ca toate, dar eu dau o bere cui îmi poate explica fix ca la proști cum diferă algerea lu' Putin față de alegrea lu' Ursula.

putin este "ales" prin scrutin direct de catre popor. UrSula LaHyenne este "aleasa" de europarlamentari. Deci tu vei alege pe 9 iunie un ioroparlamentar, dar nu ii spui si pe cine sa aleaga in locul Ursulei. El va decide in functie de ce oferte i se pun pe masa.

In functie de majoritatea Europarlamentara (ca si acolo se fac tot aliante psd-pnl) se vine cu un "candidat" care (cum a zis @Sharky, este un neica nimeni care nu a facut nimic in viata in afara de pupat in cur) va executa a la lettre ce scrie pe foaia de parcurs data de cei potenti financiar. Ursula a semnat singura pentru ultimul lot de vaccinuri si ioroparlamentarii care o sustin si detin majoritatea in parlamentul ioropean au votat impotriva desecretizarii documentelor.

Deci la Ursula, in prima parte (voturile ioroparlamentare de pe 9 iunie) este vot democratic. Abia ajunsi la Bruxelles ioroparlamentarii vor scoate batista si o vor pune pe tzambal. 

Sa stii ca este posibil ca pe 9 iunie sa se invarta roata la Bruxelles si cei care sunt astazi majoritari sa devina minoritari. Peste gard multi nu vor mai vota sustinatorii Ursulei. 

In Rusia, treaba este clara: putin va fi presedinte pana la moarte, Ursula nu poate nici in vis sa obtina asemenea performanta.

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da. Asta nu se înțelege. In vest e un joc, cum pacalesti poporul sa te voteze. Cand nu te mai votează urmatorul daca e din cealaltă tabără te cam ingroapa.

Vezi unguru francez si altii, inclusiv la noi Dragnea, Năstase, etc.

In Rusia, China si altele procesul e simplificat, nu mai sunt alegeri, împăratul e pe tron pana e mazilit de catre clasa conducătoare.

Meciuri in culise sunt destule, factiuni, grupari, care are mai mult spate are puterea. Nu se ataca direct, isi faultează unul altuia locotenenții. Dupa ce i ai eliminat sprijinul, adversarul pica singur, locotenentii ramasi in numar puțin trădează.

Problema e ca in acest sistem schimbarea e mai lenta. Asta e cu plusuri si minusuri. Câteodată e bine sa ai consecvența, altadata e bine sa te adaptezi schimbării.

In schimb aparatul represiv e deranjant pt omul de rand.

Link spre comentariu
  • Administratori

Unele societati nu pot fi conduse altcumva decat opresiv

Noi credem ca le facem un bine exportand democratia occidentala dar de fapt ii distrugem, alt exemplu Irak

altul Afganistan unde cum au plecat ocupantii cum s-au intors la practicile obisnuite lor

Link spre comentariu

Istoria este ciclica si se tot repeta.

Statele din nordul Africii, preponderent musulmane, sint acum in evul mediu, caracterizat in special prin crime si masacre in numele religiei. In anii 60-70 a fost o ocazie sa avanseze peste evul mediu dar din cauza vestului care nu-i decit o cur...a au recazut si inca vor mai sta mult acolo poate sute de ani.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, misuraelectronic a spus:

este  signor  cdinu332 , daca  nu  ati  recunoscut  stilul  ...

Cred ca am tot spus asta de vreo patru ori.

Acum 1 oră, merck a spus:

Ursula nu poate nici in vis sa obtina asemenea performanta.

Poate are alte performante, cum ar fi shpagatul pe doua scaune ciripind din buze... cele dintre scaune.:rade:

Link spre comentariu
3 hours ago, merck said:

UrSula LaHyenne este "aleasa" de europarlamentari.

Iar europarlamentarii sunt alesi si de noi, românii.
Dacă nu suntem de acord cu Ursula, nu suntem de acord cu ce am votat noi, poporul român.
Dacă-i ponosim numele Ursulei, ne ponosim propria alegere.
Sula votanți, sula alegere.
Logic, nu ?

Editat de cloudy
Link spre comentariu

Crimele din lumea musulmana nu sunt in numele religiei. Oamenii de la butoane invoca religia ca si scuza.

Iar religia aia e scrisa câteodată din mers.

Sunt niste ipocriți.

Gaddafi si Irak au fost manevre.

Daca pana și Trump a spus asta e clar ca asa a fost. De aia Trump e un bun președinte ca ii arata pe manevranți cu degetul.

Cum spune si el in campanii, nu cerșește bani ca apoi sa fie obligat sa faca favoruri.

Si nici nu poti spune ca s a capatuit ca era bogat de cand s a născut.

Evident nu vom stii ce va face cu noi românii de iese iar, dar decat ce face boșorogu asta si șleahta lui de lingai legebetisti...

Link spre comentariu
  • Administratori
6 minutes ago, sesebe said:

Dar fata aia omorita ca nu avea nu știu ce batic nu era în numele religiei? 

Acolo asa este legea indiferent ca-ti place tie sau nu 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări