Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Badman.Cine-i panarama aia cu trecutul Prutului?A scăpat de la balamuc?

Suspect cu IPV...Parcă mai 'nainte avea opinii puțin diferite.Şi-o fi schimbat nickname intenționat?:84

Iar chestia aia cu justiția şi urmărirea pe Google mi se pare clar o măsură de strâns şurubu'!În buricu lumii aşa ceva??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 59 minute, iuliantv a spus:

de ce nu plecati toti la Putin si sa criticati de acolo,asa poate vedeti adevarul,

N-ai să vezi nostalgicii comunismului să recunoască vreodată faptul că acum se bucură de lucruri pe care înainte doar le vedeau în filme, lucruri venite dinspre Vest.

Dar critică vehement Vestul ,,decadent,, precum și ,,țarul,, lor iubit, putin care poartă haine vestice și se folosește de tehnologie vestică, doar capitalismu-i pute lui...

Link spre comentariu
Acum 8 minute, BRANCA a spus:

Suspect cu IPV...Parcă mai 'nainte avea opinii puțin diferite.Şi-o fi schimbat nickname intenționat?

IPV e fostul @cdinu332, alias Iulian Vintilă, knauf, etc, etc....

A scris și de ce are acest cont nou, cică nu se mai putea loga cu ultimul cont cunoscut.

Link spre comentariu

Partea proastă este că în occident este din ce în ce mai puțin capitalism și tot mai mult comunism (sau cum se "alintă" ei, neomarxism).

Și tot la fel de adevărat este faptul că, din fericire, încă nu a fost și nu este comunism real în vreo țară, pe undeva.

Link spre comentariu
  • Administratori

Daca te referi la mine

Eu nu stiu dupa ce as fi nostalgic, cand a crapat eu nu prea aveam mare experienta cu nimic. Iar despre vest eu nu-l critic ci ma ingrozesc in ce directie se indreapta, in schimb imi dau cu parerea despre unele directive UE care sunt total aiurea dupa parerea mea. Aici ma refer in special la green deal si alte aberatii pe aceeasi tema. Vestul a fost super misto in urma cu 15-20 de ani dar se indreapta in jos din cauza ca este condus doar de idioti care nu mai fac politica ci ideologii.

De asta se zice ca vestul este "liber" pentru ca unii sa poata sa nu fie de acord, daca toti ar hali doar propaganda oficiala nu ar mai fi nici o diferenta intre libertatea din vest si cea din orice alta dictatura. Ei spun ca ne vor binele dar de cele mai multe ori actiunile lor arata contrariul.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, validae a spus:

N-ai să vezi nostalgicii comunismului să recunoască vreodată faptul că acum se bucură de lucruri pe care înainte doar le vedeau în filme, lucruri venite dinspre Vest.

Dar critică vehement Vestul ,,decadent,, precum și ,,țarul,, lor iubit, putin care poartă haine vestice și se folosește de tehnologie vestică, doar capitalismu-i pute lui...

eu am trait cativa ani copil fiind in epoca de haur,si mi.au fost deajuns,in epoca de haur sa trait bine in anii 60-70 ,cand inca mai erau bani din imprumutul FMI(agenturile straine) Ceusescu a facut precum ajuatii sociali,si.au luat ,,plasma,,(ca ei altfel nu stiu sa zica) si sisteme audio,dupa care s.au trezit ca nu au ce manca ca le ia banca banii,si normal ca banca era de vina,nu mintea lor ingusta,

dupa anii 80 a venit plata si atunci agenturile straine erau de vina,nu mintea lor comunistoida bolnava de grandomanie,si aute asa ne.a tinut in frig si pe cartela pe resturi de mancare,tot ce era bun la membrii de partid si export,asa e si dictatorul Putin si altii ,se mandresc cu razboaie,si bombe nucleare,in ce majoritatea populatiei se taraie de pe o zi pe alta

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Administratori

Ceausescu sa sabotat singur, daca conditiile de trai erau decente si ceva acces la produse din import nu avea nici o problema cu populatia.

Despre ageturili streine probabil avea dreptate, acum se vede cel mai bine cum e cu agenturili, destul sa intri pe net sa vezi cum toti se saboteaza intre ei, americanii cu chinezii, chinezii cu chinezii, rusii cu europenii si oricine nu este de acord cu sefu

Link spre comentariu
  • Administratori
3 minutes ago, ratza said:

cum diferă algerea lu' Putin față de alegrea lu' Ursula.

Un pic mai democratic in cazul lui Putin, serios... acolo poti pune stampila si pe altul, macar. Rusii il iubesc pe Putin orice am zice noi, atat timp cat nu a fost singurul pe buletinul de vot tot un pic de democratie exista ca nimeni nu i-a obligat sa puna stampila pe el si totusi au pus cacalau.

Link spre comentariu
  • Administratori
15 minutes ago, validae said:

Ați văzut

multa propaganda

Pe la sectiile din vest dece s-au dus asa de multi sa voteze? I-au dus si pe aia cu pusca ?

Au fost si obseravatori streini. Vestul nu a spus ca nu au fost corecte sau ca ar fi fost trucate, inafara de unii care se ocupa de propaganda 

Nu ma intereseaza deloc alegerile din rusia dar dece sa ne mintim singuri ? Realitatea este una si propaganda este alta dar ne place sa ne mintim singuri, ajuta la moral.

Daca rusia era in tabara noastra acolo erau cele mai corecte alegeri, desii erau tot asa cum au fost. 

Hai sa dau un exemplu rapid, presedintele Egiptului este mai legitim ca Putin ? Sigur pentru ca este de al nostru... a fost ales președinte, cu o majoritate covârșitoare de 96,91% din voturi.

Link spre comentariu

Sunt ferm convins că mulți ruși chiar îl vor pe putin președinte. De cap să le fie.....

Dar problema e că le pune pumnu în gură adevăraților contracandidați ai lui, fiindcă să fim serioși, a crezut cineva că marionetele alea de candidați ar fi avut o șansă reală ?  Ăia au fost puși doar să se dea impresia de vot democratic....

Link spre comentariu

" Adevărul" este că peste tot în lume sunt alegeri pe deplin cinstite, libere și corecte, chiar și (sau mai ales) în buricul buricelor, S.U.A.

Și tot la fel de adevărat este faptul că în general peste tot tembeliziunile se ocupă cu informarea cât mai corectă, cuprinzătoare și profesionistă a celor care le urmăresc.

Editat de Elservius
Link spre comentariu
1 oră în urmă, validae a spus:

E buna tehnologia din vestu nenorocit.Ii fac rachetele rusului hipersonice sa zboare in capu ucrainianului de numa numa

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări