Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Acum 12 minute, Badman a spus:

.....................

..... orice ar fi putut contine acele videoclipuri poate te-ai uitat din curiozitate sau deapulea ca ti-au fost recomandate de algoritm.

https://reclaimthenet.org/google-is-ordered-to-identify-who-watched-certain-youtube-videos

Voi chiar credeati ca asta nu se face deja? Ca este o noutate care va aparea deacum incolo? 

Se face decid a aparut internetul, mai exact de atunci se vrea facuta dar doar ceva mai recent (oricum peste 10 ani) se poate face foarte precis. 

Nu va imbatati cu apa rece ca acum navigati pe net fara sa se stie exact pe unde mergeti (poate doar daca folositi thor).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, Badman a spus:

Si ala tot un loc de munca este, presteaza o treaba pentru o suma de bani 

Toata Rusia este plina de panouri publicitare cu oferte de munca, pe front

IPV dece ti-ai facut alt cont ? Cel vechi ce avea ? 

munca de aceea sa prestezi dumitale,daca ti se pare ,,munca,,

Link spre comentariu
  • Administratori

@sesebe Nu ai inteles nimic, citeste articolul

Este altceva decat ca te-ar umari, asta o fac demult. Te fac automat suspect pentru ca te-ai uitat la un videoclip cu continut absolut legal, asta este estenta ce trebuie de inteles

Link spre comentariu

Acum 10 minute, iuliantv a spus:

Lasa ca o sa prestati voi pentru dulap si visul american! La cum decurg treburile si la cum se baga batul prin gard...nu suntem departe! Sa vad atunci comentariile la cei cu slava...care au impresia ca ii apara Nato si ei pot merge mai departe la epilat! O sa va apere Nato pana la ultimul roman! Platim taxa de protectie la gangsteri..pe sistemul Al Capone pus in practica!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Administratori
15 minutes ago, iuliantv said:

Sa fi militar profesionist nu este un servici, o munca ? ce este ? Poate ma lamureste cineva... 

Voi credeti ca africanii aia daca sunt chiar au fost luati asa cu arcanul ? Nu mai credeti toate minciunile

Link spre comentariu
Acum 15 minute, mac01 a spus:

O sa va apere Nato pana la ultimul roman!

Am avut un prieten, Dumnezeu sa-l ierte, ca s-a dus, care avea o vorba: mai pustiulica, da-mi si mie bomboane, ca te apar de copiii mai mici ca tine!

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 ore, Badman a spus:

IPV dece ti-ai facut alt cont ? Cel vechi ce avea

Am șters,  din greșeală,  parolele din google,  iar adresa aia de email nu am mai putut să o accesez.

Link spre comentariu
  • Administratori
12 minutes ago, Sharky said:

Crezi ca în China nu esti deja urmarit

Vrei sa ajungem ca acolo ? Erai revoltat de tot acum cateva luni despre cenzura din China :rade:

10 minutes ago, misuraelectronic said:

este  signor  cdinu332

Link spre comentariu
Acum 2 ore, mac01 a spus:

Lasa ca o sa prestati voi pentru dulap si visul american! La cum decurg treburile si la cum se baga batul prin gard...nu suntem departe! Sa vad atunci comentariile la cei cu slava...care au impresia ca ii apara Nato si ei pot merge mai departe la epilat! O sa va apere Nato pana la ultimul roman! Platim taxa de protectie la gangsteri..pe sistemul Al Capone pus in practica!

de ce nu plecati toti la Putin si sa criticati de acolo,asa poate vedeti adevarul,

Link spre comentariu
Acum 26 minute, Badman a spus:

Vrei sa ajungem ca acolo ? Erai revoltat de tot acum cateva luni despre cenzura din China :rade:

Diferenta e ca aici mai poti comenta, acolo, sau sub papuc rusesc nu poti zice decat "da! sa traiti!"

Eu sper sa nu ajungem ca si in China. Nu uita, Vestul a avut zile mai grele, si-a revenit. China, Rusia s-au dus de la un rau la altul. Ce nu pricepe lumea e ca asta inseamna sfera lor de influenta.

Nu bunastare si alte povesti.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Badman a spus:

Ala este o scursura care dupa ce s-a vazut intr-un post bine platit se crede mare destept care ne da sfataturi cum sa refolosim hartia igienica, ar trebui sa-l intrebam si noi daca isi merita salariul.

Mi`ai adus aminte de cucuveaua de la bnr care e vesnic acolo.Pe ala cine l`o mia tine in brate acolo de ne bantuie de peste 30 de ani acolo.N`o mia avea Romania asta unu capabil sa ii ia locu?

Link spre comentariu

Așa zisul vest, ca să își revină, ar trebui ca mai întâi să dorească acest lucru.

Nu este treaba mea, nu vreau să mă înțelegeți greșit și îmi cer scuze anticipat, dar oamenii cu o pregătire ca a d-voastră foarte probabil că sunt mult mai apreciați în China decât aici și tot la fel de probabil o duc mult mai bine acolo (exceptând faptul că sunt într-o țară străină și cu o cultură mult diferită).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări