Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Vizitator
Acum 2 minute, cloudy a spus:

Pe Ceausescu de ce-l votau românii in proportie de "aproape peste" 99% ?

Pentru ca mi6, mossad, cia si alte grupari nu-si bagau botul (sau mai bine zis nu puteau sa-si bage).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 15 minute, cloudy a spus:

Ai avut tu dreptul la vot pe vremea lui Ceausescu? Ca eu nu-mi aduc aminte sa fi mers la vreo votare!

Erau alti candidati afara de el? Nu! Aia reprezinta dictatura!

Putin a avut alti 3 contracandidati....de ce nu i-a ales poporul? Sa nu-mi spui ca de frica!

Editat de mac01
Link spre comentariu
6 minutes ago, fluffy37 said:

Pentru ca mi6, mossad, cia si alte grupari nu-si bagau botul (sau mai bine zis nu puteau sa-si bage).

In 1985, la numararea voturilor nu s-a găsit nici măcar un vot nul.
Tot poporul a votat cu Ceaușescu !
Cam este și in Rusia. Dar acolo, acum nu mai pot să mintă chiar ca în mileniul trecut. :)

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Nu observați "trendul"?Peste tot în EU apar inşi care vorbesc cu nonşalanță de un război cu Rusia în următorii ani!

Cand o sa ajunga rusii la gurile Dunarii...  Serbia e pro, Ungaria se face ca nu vede, Viena cica e neutra si tot asa.

Tu nu auzi discursurile lui putin? Vrei sa-ti si deseneze?

Dpdv militar, Europa este cu un pas inapoi, se vede de la o posta. Rusia poate ca nu are super tehnologie dar are potential logistic imens la care adaugam furnizori externi foarte determinati.

C-o fi sau nu razboi, dracu stie, dar exista , cu siguranta, un handicap in functie de cum decurg  treburile in Ucraina.

Eu nu vreau sa mi-se plimbe rusii pe Dunare ca de Marea Neagra nu mai zic.

Si nu este niciun trend, e o eventualitate nedorita de de nimeni intreg la cap. 

Astepti intati sa se intample?

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 minute, IPV a spus:

Cand o sa ajunga rusii la gurile Dunarii...  Serbia e pro, Ungaria se face ca nu vede, Viena cica e neutra si tot asa.

Tu nu auzi discursurile lui putin? Vrei sa-ti si deseneze?

Dpdv militar, Europa este cu un pas inapoi, se vede de la o posta. Rusia poate ca nu are super tehnologie dar are potential logistic imens la care adaugam furnizori externi foarte determinati.

C-o fi sau nu razboi, dracu stie, dar exista , cu siguranta, un handicap in functie de cum decurg  treburile in Ucraina.

Eu nu vreau sa mi-se plimbe rusii pe Dunare ca de Marea Neagra nu mai zic.

Si nu este niciun trend, e o eventualitate nedorita de de nimeni intreg la cap. 

Astepti intati sa se intample?

Asta e instigare.

Link spre comentariu
6 minutes ago, IPV said:

Eu nu vreau sa mi-se plimbe rusii pe Dunare

Până acum un an de zile principala limbă de comunicație între piloții de nave fluviale , pe Dunăre, era limba rusă.
Dacă nu cunoșteai limba rusă nu primeai brevet de navigație pe Dunăre !
Inclusiv cotele Dunării se citeau în limba rusă.

Link spre comentariu

In ultimii ani cotele Dunării erau citite in ucraineana nu rusa, deci sa nu o dam cotita.

Si eu aveam alte pareri despre multe persoane ce posteaza pe aici dar vad sa-s prea indoctrinate ca sa poata gindi si singure.

Link spre comentariu

Aceleasi idei ca unii romani de peste Prut...care nu se considera romani! Ei sunt modoveni si vorbesc moldoveneasca!

Dar buletinele cu care se plimba si muncesc prin Europa sunt de cetatenie romana! Si pe deasupra ne mai si barfesc prin toata Europa!

Asa si cu ucrainieinii care nu se considera rusi! Sa se bata intre ei pana n-o mai ramane niciunul! Si sa-i ia si pe americani cu ei, cu tot cu mizeriile lor politice!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 52 minute, cloudy a spus:

De spălați pe creier ce erau! Mulți încă au rămas așa dacă tot bagă expresia asta non stop. Urlau pe vremea ailaltă că ce rău e cu dictator dar acuma îl preaslăvesc pe al altora.

Link spre comentariu

Asa e...sunt mai buni toata liota asta de pedofili satanisti cu toate schizofreniile lor!

A ajuns toti retardati sa conduca o Europa si o America spre dezastru si voi ii aplaudati! Aia care in vocabularul lor nu au cuvintele pace si liniste...decat razboaie de 75 de ani! Nenorocitii aia care au devenit slugile banului si a puterii! Nenorocitii aia care calca pe cadavrele a milioane de suflete doar ca sa puna mana pe resursele si bogatiile acelor tari! Criminalii pamantului!

Halal! Nu v-ar fi rusine!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, cloudy a spus:

Până acum un an de zile principala limbă de comunicație între piloții de nave fluviale , pe Dunăre, era limba rusă.
Dacă nu cunoșteai limba rusă nu primeai brevet de navigație pe Dunăre !
Inclusiv cotele Dunării se citeau candva  SI  în limba rusă.

Si in aviatie la fel... Nu stiai rusa nu primeai brevet.

Hai, ma lasi cu dume d'astea?

Acum 1 oră, fluffy37 a spus:

Asta e instigare.

La ce , Doamne iarta-ma , e instigare?  O luasi pe ulei, bre?:da

Editat de IPV
Link spre comentariu

Deci Putin a visat urât şi se vrea țar?

Ia să ne întoarcem ceva timp în urmă.Ruşii stăteau pe o mare de gaz şi petrol şi au dat drumul la robinete spre EU.Veselie mare şi de-o parte şi de aialaltă,curgeau afacerile,schimburile şi banii.UE o găină de aur pentru ruşi...

Şi-acu veniți toți cu teoria "agresorului" rus,care şi-a sabotat propriile conducte de gaz,care a dat cu piciorul la afacerile f bune cu UE şi vrea să cucerească Europa!Pentru ce?Ca să aibă ocupație şi să-şi arate muşchii?

Iar uitați cine peste cine s-a dus?

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, mac01 a spus:

Asa si cu ucrainieinii care nu se considera rusi!

Pai nu sunt rusi.

De exemplu bulgarii, sunt rusi? Au limba destul de asemanatoare. 

Acum 1 minut, BRANCA a spus:

Deci Putin a visat urât şi se vrea țar?

Ia să ne întoarcem ceva timp în urmă.Ruşii stăteau pe o mare de gaz şi petrol şi au dat drumul la robinete spre EU.Veselie mare şi de-o parte şi de aialaltă,curgeau afacerile,schimburile şi banii.UE o găină de aur pentru ruşi...

Şi-acu veniți toți cu teoria "agresorului" rus,care şi-a sabotat propriile conducte de gaz,care a dat cu piciorul la afacerile f bune cu UE şi vrea să cucerească Europa!Pentru ce?Ca să aibă ocupație şi să-şi arate muşchii?

Iar uitați cine peste cine s-a dus?

Nu, este teoria pacificatorului rus. Ne purifica prin foc si sabie, pe noi cei decadenti.

Deocamdata rusii au intrat in Ucraina. De la tine se vede altfel?

Link spre comentariu

Hai ma ca nu e tampit rusu sa saboteze teava. Daca e ceva o baga in revizie tehnica si gata.

E clar ca e interventia CIA acolo.

In rest normal ca e dictatura in Rusia. La fel ca in toate tarile foste urss.

Si legat de Viena, aia nu s relevanti. Nu sunt in nato, iar de capul lor sun irelevanti. In ww2 au scapat de rusi ca prin urechile acului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări