Vizitator Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Noi avem altă mentalitate față de vest. Să nu-mi spui acum că l-a apucat grija de angajați. Ăia lucrează în schimburi iar legea prevede clar zile libere la un anumit cuantum de ore luând la socoteală aparte anumite zile ale săptămânii. Ăia cu 12 ore la zi, la fel, beneficiază de libere. Deci, e mai prost ca noaptea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 (editat) Acum 15 minute, doru3160 a spus: La angajare, in fișa postului se stipulează că trebuie lucrat in weekend. Cine a acceptat, a făcut-o asumat. In parte și pt bani, weekend ul fiind plătit mai bine decât restul săptămânii. Nu văd de ce trebuie să-mi facă alții mie program la cumpărături. Dacă nu sunt vânzări pt că lumea face altceva, e de înțeles, dar altfel mi se pare o tâmpenie ca multe altele venite de afară. Să închidem și transportul aerian și pe cale ferată, ca să beneficieze și personalul respectiv de libere de sărbători. niste tampiti,rolul parlamentarilor romani e sa distraga atentia de la adevaratele probleme ,si uite asa tin presa si cetateanul ocupati,in timp ce scursuri comunistoide ca Barbu ministrul agriculturii,face legi pentru infractorul Stanescu ,Barbu un neica nimeni,ce aduce ode ,,Domnului Nicolae Ceausescu,, dupa care ne trateaza ca pe niste prosti,ca nu avem noi notiunea de gluma,si ca vezi doamne familia lui a fost persecutata de acel regim,Bunica-su fiind sef de CAP,va dati seama ce persecutati au fost Editat Martie 26 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Deseori am mâncat prin benzinării când eram pe afară, obișnuit cu programul de la noi. Unde draci îi găsesc pe ăștia? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 14 minute, AlpHs00 a spus: Din partea mea sa le faca program precum plimbatorilor de hartii... Nu mor caii când vor câinii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Stau și mă întreb ce face acel ministru al agriculturii când ajunge dimineața la minister, dacă ajunge. Ascute coasa? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 9 minute, IPV a spus: Unde draci îi găsesc pe ăștia? Se găsesc mereu și pupincuriști, care salivează la tot ce vine de afară. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 26 Administratori Partajează Postat Martie 26 Am vazut-o si pe asta https://www.stiripesurse.ro/elev-sanctionat-cu-scaderea-notei-la-purtare-pentru-patriotism-a-distribuit-sitckere-cu-mesaje-unioniste-se-intervine-din-senat_3272403.html Si apoi ne miram dece unii devin sosocari ? Devin sosocari din cauza aberatiilor woke aduse din occident si al aberatiilor initiate de catre ai nostrii gen istoria altei natii obligatorie in liceu Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 45 minute, doru3160 a spus: Se găsesc mereu și pupincuriști, care salivează la tot ce vine de afară. Mai ales daca vine din est. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 26 Administratori Partajează Postat Martie 26 Din est ne vin racketi, curve si alte dobitoace, mai ales din ucraina. Pentru tine va veni in curand si ordin de incorporare ca sa mergi sa le aperi clovnul Link spre comentariu
eos Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 12 ore, Badman a spus: Acum ei nu se simpt in nici un fel vinovati de trecutul lor, vinovati sunt nazistii desii acei nazisti erau chiar bunicii lor, asta inseamna spalare pe creier exemplara. De ce ar fi ei de vine la ce au facut bunicii lor? Acum 6 ore, Badman a spus: Nu ne invadeaza Putin, ce naiba sa ia de la noi ? Industrie nema, forta de munca nema, lgbtei in formare, padurile sunt taiate, fantanile otravite Daca vrea doar pamant ii ajunge ucraina deocamdata si inca mai sunt multe tari din fosta urss pana ajunge la noi... unele sunt chiar gigantice si mai au si ceva resurse cum ar fi kazastanul, acolo e mult mai simplu ca deja 40% sunt rusi. Tu chiar crezi ca putin ar avea nevoie de resursele noastre? Te`ai uitat cat e de mare federatia aia si ce resurse are? Ala invadeaza pentru control acolo nu pentru resurse. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Ce sa faci cu papițoii din ziua de azi la armată? Ce să apere ăștia, că nici de grija lor nu sunt in stare... armată cu cai din lemn și soldați pensați, epilați și rujați. Acum 24 minute, Badman a spus: Din est ne vin racketi, curve si alte dobitoace, mai ales din ucraina. Pentru tine va veni in curand si ordin de incorporare ca sa mergi sa le aperi clovnul Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 42 minutes ago, Badman said: Din est ne vin racketi, curve si alte dobitoace, mai ales din ucraina. Pentru tine va veni in curand si ordin de incorporare ca sa mergi sa le aperi clovnul Am totusi o varsta, las pe altii mai tineri. Atentie la limbaj! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Badman.Povestea cu elevul e de antologie!Cum naiba să nu te miri de creşterea suportului pentru AUR sau Şoşo? Da' aşa ceva nu mi-am imaginat că e posibil într-o şcoală!Da' în fapt cum vor ăştia să ne transforme în "apatrizi" şi "yesmeni",n-ar trebui să ne mai mire nimic... Mă întreb însă cum vor fi motivați "voluntarii",adică carnea de tun,dacă vor fi trimişi în UA! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 26 Administratori Partajează Postat Martie 26 27 minutes ago, eos said: De ce ar fi ei de vine la ce au facut bunicii lor? Nu sunt vinovati, sunt aceeasi nazisti ca bunicii lor, este destul sa ma uit la ur-sula. Le-au schimbat narativul dar naravul se schimba greu. Ce se naste din pisica soareci mananca idiferent cat o piepteni 25 minutes ago, AlpHs00 said: Am totusi o varsta, las pe altii mai tineri. Pentru varsta pe care o invoci nu prea dai impresia. Totusi la cat ii iubesti ai putea sa mergi, ai fi bun la carat de cadavre 20 minutes ago, BRANCA said: Mă întreb însă cum vor fi motivați "voluntarii",adică carnea de tun,dacă vor fi trimişi în UA! Sa nu-i subestimezi niciodata pe cei cu creierele spalate Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Unii chiar se vad ''adunati'' sa mearga sa apere Ucraina. Pana aici s-a ajuns cu discursul? Link spre comentariu
Postări Recomandate