merck Postat Martie 26 Autor Partajează Postat Martie 26 Acum 17 minute, Sharky a spus: Genocid tot era, ca jidanul ala e nebun. Doar ca nu vedea un ban pt atac din America. Ii spunea, noi va aparam dar nu va sustinem sa invadați si sa omorati. Cu un Trump care a denuntat clar ca Bibi nu vrea sa faca pace, nu cred ca avea curaj jidanu' sa intre in fasia Gaza. Armamentul si sume consistente de bani vin din US. PIB-ul Israelului a scazut cu 20% ca palestinienii nu mai pot veni la munca in Israel, barbatii din Israel freaca menta in uniforma militara si economia se duce la vale. Deci bautzu din US este vital. Trump nu ii dadea un cent lui Bibi si ii vindea doar armament defensiv pentru Iron Dome nu si bombele folosite de avioane pentru a demola fasia Gaza. Deci cred ca genocidul nu ar fi avut loc, ci ar fi fost ceva ca in nord cu Hezbollah. Bidon insa este de zeci de ani sustinatorul Israelului (am pus chiar eu link cu Bidonul cand era mult mai tanar si spunea ca daca Israelul nu exista, US trebuia sa inventeze unul in zona), deci e normal ca jidanu' sa isi faca de cap. La inceput US si UE au dat mana libera jidanului, acum cand vad ce are in cap incearca sa mai tempereze dar ... timid de tot. Ioropenii s-a trezit mai repede ca au realizat ca jidanu' vrea sa trimita palestinienii in Ioropa ca refugiati . Eu personal cred ca Trump i-ar fi tras o flegma jidanului si se potolea instant. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Pai aia am scris si eu. Boșorogu ala a fost un birocrat o viata intreaga. Un lingau politic. Acu cand e nasol si e mare nevoie de un lider a ajuns el si gașca. Sau poate e invers, de aia ca a ajuns el e nasol. Nu vezi ce politici de boschetareala, legebetei si altele are acum america? Sa iti navaleasca emigranti in tara si tu sa stai cu mâinile în sân sa zici ca e ok. Sau mai rau sa te iei de aia care fac ceva sa isi apere tara. Oameni care n au iesit in teren o data in viata lor. N au facut nimic cu mana lor. Doar au pupat si au lins. Faza e ca peștele de la cap se impute. Noi nu avem cap demult, deci noi de la Bruxelles si de peste ocean luam lumina. Legat de ce zice Vasile, partial de acord. Oricum nu cred ca ia Putin atat din republicile alea. Nu de alta dar alea vin la pachet cu o groaza de belele. Mai bine e asa, cu un tătuc la putere, prieten cu Rusia care nu are nici o jena sa isi jertfească poporul ca aa îndeplinească cincinalul. Tratezi cu tătucul, tratatul ramane stabil decenii întregi. Asta e Pericolul mare sa patim si noi. Nu ne anexează Rusia, dar va avea grija sa votam cu cine trebuie in 2028. Asta e planul lor mare. Sa speram ca nu le iese. Ca acum in mare suntem liberi. Adica prefer sa fiu cenzurat de vb de legebetei decat sa fiu cenzurat ca il injur pe vreun ciolac. Sau sa fiu sclav ij propria tara. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 26 Administratori Partajează Postat Martie 26 42 minutes ago, Sharky said: Adica prefer sa fiu cenzurat de vb de legebetei decat sa fiu cenzurat ca il injur pe vreun ciolac. E pe vine, ursula sa gandit la toate. Nu gasesc dar vedeam pe undeva ca se pregateste Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Pe frontul din Est mişcări de trupe cu viteza melcului,da' într-o singură direcție. Nu înțeleg prea bine ultimele inițiative,pe front.UA bombardează la greu peste graniță în zona Belgorod,aproape continu,lovind des şi obiective civile. Ruşii au reînceput bombardarea obiectivelor energetice.Lovituri la Odesa,lângă Lvov,apoi Dnepropetrovsk,la centrale electrice. De curând au lovit o hidrocentrală pe Nipru şi o centrală la Harkov,lăsând oraşul în beznă.Cei din UA zic că unele obiective energetice nu se vor putea reface decât în ani de zile! Ai noştri au dat ştirea că UA a crescut masiv importul de energie electrică.Mai ieri exportau...Probabil vor importa atât timp cât vor fi finanțați... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Si daca nu cuceresc complet Ucraina, tara va ramane in ruine. Ursula si altii sunt lingai la fel cum e si bosorogu. Oameni care toata viata lor au fost in politica, n-au facut nimic cap coada. In afaceri daca nu dai randament economic te arunca afara din joc rapid. In politica performantele economice nu conteaza, de aia sunt acolo toata canaliile, adevaratii limbrici. De produs nu produc nimic, cei care duc in spate totul este privatul. Problema cu noile mecanisme tehnologice de control ce le viseaza astia implementate: fara cash, masini care te monitorizeaza, monitorizarea consumurilor o sa ajungem cu aceleasi preturi sau mai mari, sa dardaim cu 17C in casa, sa circulam doar in zilele pare, tratament medical doar daca respectam la fix regimul alimentar (aberant) impus de ei si alte tampenii scoase din pura incompetenta. Toate la aceleasi preturi sau mai mari! Ca oricum prea multe drepturi avem ca palmasi! Si cam asa arata inceputul unei decaderi cand de sus tragi prea mult de pe clasa de jos. Nu de alta dar e clar cine tine pe cine. Evident lumea nu e chiar asa de tampita sa ii mai suporte mult. Vezi si in America, barbatul ala care zicea ca e femeie si a participat la concursuri de inot in sfarsit si-a luat-o peste bot. De ce credeti ca a durat atat? Pt ca intreg sistemul organizational era plin de lingai politici care nu aveau curajul sa puna punctul pe i. Fiecare s-a spalat pe maini ca nu te pui tu un sistem legebetist rupt de realitate. De aia e nevoie de unul ca Trump sa le taie apa la moara generatiilor fandosite de legebetei crescuti in puf. Practic toti acesti neo comunistii de extrema stanga astia sunt aceeasi vechi comunisti cu viziuni utopice dar diferenta e ca sunt crescuti in puf, nu rupti in fund. Sa ii pui pe astia cu ideile lor la butoane intr-o tara precum China agrara in 1900 si fac mai rau decat ce a facut Mao. Asta teoretic, ca practic ar zbura in secunda doi. Si ca sa revenim si pe meleagurile noastre: radem noi de Boc, de baroni locali veniti ca lingai din vechea garda comunista, dar ce urmeaza acum va fi jale! Rar se ridica cate unu care vrea sa faca treaba cu adevarat, greu sa te strecori printre atatia lingai. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Sharky."Să facă treabă",adică să realizeze ceva în interesul populației? Nu cred să prinzi aşa ceva,la cât de materialişti şi meschini sunt politicienii. Partea proastă e că mulți nu au altă "profesie" şi văd politica,funcțiile publice,ca locuri bune de căpătuială!Adică vin săraci şi se îmbogățesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Văzui ceva scris pe ecran la știri... Cică să închidă magazinele la anumite ore în weekend. Cheltuim prea mult sau pierdem timpul prin supermarket, care-i rațiunea tovarășului ministru? Altă treabă n-au ăștia? Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Ce pretenții poți să ai de la anormali? Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Pur si simplu vor sa castige capital electoral, (ar fi o chestie mai ok pentru piata), dar marile lanturi de supermarket s-au opus asa ca la loc comanda. Crezi ca bastinasii din zona fac ce vor ei? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 (editat) Asta cu închisul magazinelor în weekend e de import.În lumea bună sindicatele au reuşit să impună închiderea magazinelor pentru ca şi angajații acestora să beneficieze de libere la sfârşitul săptămânii,"ca tot omul"! Ciudat că la noi propunerea vine din altă parte! Editat Martie 26 de BRANCA Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Nebunul pomenit de d-nul sesebe nu era totuși și prost (se pricepea la prezoane). Ăștia sunt și proști, din nefericire. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 24 minute, BRANCA a spus: angajații acestora să beneficieze de libere la sfârşitul săptămânii,"ca tot omul"! La angajare, in fișa postului se stipulează că trebuie lucrat in weekend. Cine a acceptat, a făcut-o asumat. In parte și pt bani, weekend ul fiind plătit mai bine decât restul săptămânii. Nu văd de ce trebuie să-mi facă alții mie program la cumpărături. Dacă nu sunt vânzări pt că lumea face altceva, e de înțeles, dar altfel mi se pare o tâmpenie ca multe altele venite de afară. Să închidem și transportul aerian și pe cale ferată, ca să beneficieze și personalul respectiv de libere de sărbători. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 doru3160.E cam peste tot în Vest... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Și homalaii sunt peste tot in vest. Au și drepturi civile. Și ce dacă? Chiar trebuie sa înghițim ca pelicanii tot ce vine din vest? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Multi s-au angajat de nevoie, nu pt banii din weekend iar foarte multi angajati in lanturile de magazine lucreaza pe salariu minim. Un trantor bugetar ce freaca falusul mai toata ziua cu siguranta va fi deranjat ca nu vor sta sclavetii la cheremul lor sambata si duminica. Din partea mea sa le faca program precum plimbatorilor de hartii... Link spre comentariu
Postări Recomandate