Vizitator Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 27 minute, Badman a spus: Eu pentru ca nu tin cu ucrazistanul mi-a promis domnul presedinte Putin o halca de teren cat jumate Romania in Siberia, Sa n-ai ferestre la casa si sa nu bei ceai cu invitatii ocazionali. De vanatoare nu mai zic... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Mi-ai arătat lista, dar erai tăiat cu pixul; trebuia să-l pună pe doru3160 pentru contribuții deosebite. Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 (editat) Acum 46 minute, Badman a spus: Pentru ca acolo era vorba despre cea ce pleaca si nu despre cea ce nu pleaca, simplu am inteles, nu se potrivea cu naratiunea ce mai contreaza realitatea (de la sfarsitul articolului pus chiar de el - in care se zice ca se relocheaza tot in Europa si mai mult e trendul sa se aduca partea de fabricatie din Asia in Europa) - ca de fapt asta e si marea problema a Romaniei - Germania si ipocrizia ei. RR Editat Martie 20 de roadrunner Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Daca faci o recenzie la o masina de spalat mai introduci in context si un vibrator pe motiv ca ambele le utilizeaza femeile ? Ca sa se potriveasca cu naratiunea... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 52 minute, Badman a spus: Cica ma face si boier Badman cel Viteaz al Siberostanului Pai de aia întrebam dacă ești sigur, să le zic că te cunosc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Dorule n-o da intoarsa Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 N-o dau, ia-o așa cum e. In definitiv tu știi cel mai bine ce ai vrut să zici. Eu oricum nu m-am prins Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Ca sa te prinzi citeste mesajele in ordinea in care au fost scrise. Oricum cica o sa fi vecin cu mine, primest si tu o halca de teren in Siberia, nu te agita ca nu ai fost inlaturat din lista. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 47 minute, Badman a spus: primesti si tu o halca de teren in Siberia... da ,da ...pentru a fi muncit , poate ... pentru ca acte de proprietate pe el , niciodata never-ever ... rusul nu da nimik , el doar ia ... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Era o gluma... Link spre comentariu
merck Postat Martie 20 Autor Partajează Postat Martie 20 https://www.facebook.com/reel/1076017276961460 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Un prost ce comenteaza actiunile altui prost, nimic amuzant Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 https://www.hotnews.ro/stiri-international-26997293-live-atacul-moscova-60-morti-145-raniti-multi-stare-critica-sua-avertizat-rusia-luna-aceasta-privint-atac-terorist.htm Am pomenit şi eu de avertismentul americanilor...Lucrurile sunt neclare cu autorii atacului,zice-se că sunt tadjici,dar guvernul tadjic neagă. Suspect e că inşii s-au deplasat spre Briansk şi încercau să scape,probabil,prin Bielorusia.Personal nu-mi vine a crede că ar fi încercat trecerea prin UA,e prea periculos la graniță. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 Eu nu-i înteleg pe atentatori. De ce s-au complicat cu o actiune într-o cladire când, cu numai câteva zile în urma, la festivitatea în cinstea alegerilor, ar fi putut ucide mult mai multi oameni si ar fi avut mai multe sanse de a se face nevazuti. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 (editat) Totul s.ar fi stabilit prin telegram,cine stie motivul in care sa ales data,poate nu le.au ajuns armele la timp,poate sa stabilit pentru ziua de dupa alegeri dar nu au fost pregatiti,poate intr.un spatiu inchis sa fugi de gloante era mult mai greu,si astfel mortii erau mai numerosi,tipic gruparilor teroriste,cat mai multe victime ,nu conteaza ,copii,cetateni simplii ,important e sa fie crestini,acum adevarul cine il stie,oricum rusii au fost avertizati de americani ca se pregateste ceva din partea isis si au luat.o in deradere,unul din ,,teroristi,, a afirmat ca a fost abordat pe telegram in timpul unor slujbe islamice acum cca 2 luni,si i s.au propus jumatate de milion de ruble sa omoare cati mai multi crestini,nu conteaza cati,si armele ii v.or fi livrate si bani pe card Editat Martie 23 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate