Vizitator Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 (editat) Acum 2 ore, roadrunner a spus: . Eu am trait in buna pace si prietenie si cu maghiari si cu germani in marginea Transilvaniei (Brasov) Cu germanii nu-i bai... Iar ungurii din Brasov sunt Low Level , sa zic asa. Mergi in satele din Harghita si Covasna si gaseste-ti cativa prieteni. Asa drag o sa le fie despre tine incat te vor imparti intre ei. Un pocior, o mana. Capul ti-l duc la primarie, in varful gardului. Editat Martie 19 de IPV Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 In Covasna nu stiu, dar in Harghita am mers de cateva ori si nu am intalnit nici macar odata un caz de discriminare pe motive etnice, de origine. Au fost foarte prietenosi si ospitalieri. Nu ma refer la locurile de cazare, ci in general la oamenii cu care am interactionat. Cred ca e mult folclor pe tema asta, poate si datorita unor nationalisti cretini, care au intretinut o stare de spirit. Or fi existand si exemplare din care spui prin acele zone, cum si noi ii avem pe ai nostri. Dar probabil nu sunt prea multi si trebuie sa ai noroc sa-i intalnesti. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Acum 1 oră, BRANCA a spus: că n-a fost ieftin cum se zicea Ce zice GPT: Înainte de 1990, Uniunea Sovietică (URSS) a avut un impact semnificativ asupra pieței mondiale a gazelor naturale. Este corect să afirmăm că URSS a vândut gazele naturale la prețuri relativ scăzute pe piața internațională. Există mai multe motive pentru acest lucru: Resurse abundente de gaze naturale: URSS dispunea de resurse naturale bogate în gaze naturale, având unele dintre cele mai mari rezerve din lume. Această bogăție de resurse a permis URSS să fie un furnizor major pe piața mondială. Controlul de stat asupra industriei gazelor naturale: În perioada sovietică, industria gazelor naturale a fost complet controlată de stat. Această intervenție a permis guvernului sovietic să stabilească prețurile în funcție de politica sa economică și strategică, fără a fi influențat de mecanismele de piață. Scopuri politice și economice: URSS a folosit deseori gazele naturale ca instrument de influență politică și economică. Vânzarea gazelor naturale la prețuri accesibile sau sub prețurile pieței pe plan internațional a fost uneori folosită pentru a câștiga aliați sau pentru a consolida influența politică în alte țări. Interdependența economică: Într-adevăr, URSS a avut nevoie de tehnologie și produse din Europa de Vest, iar uneori exportul gazelor naturale la prețuri accesibile a fost parte a schimburilor comerciale și economice între URSS și țările occidentale. Acest lucru a fost, în mod indirect, un factor care a influențat prețurile practicate de URSS pentru gazele naturale. Link spre comentariu
eos Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Acum 4 ore, BRANCA a spus: De ce fug fabrici din industra grea din UE?De ce vorbim de recesiune? Apropo de asta imi poti da si mie un link catre articole unde scrie concret care industrie fabrica afacere a plecat din ue la americani? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 19 Administratori Partajează Postat Martie 19 Muzeul Luvru, Baletul cei 7 pitici si vrajitoarea cea rea Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 eos.Nu inventez eu migrarea firmelor... https://brusselssignal.eu/2023/11/two-in-three-german-companies-relocate-abroad-amid-energy-chaos/ Link spre comentariu
franzm Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 (editat) Aah, inventeaza anal-istii. Sau, mai bine zis, citesc în zatul de cafea. Sau în maruntaie de pasare. Bine a zis, cine a zis sa nu te încrezi decât în statisticile pe care le-ai masluit tu însuti. Editat Martie 20 de franzm Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 De când s-a schimbat denumirea de mercenari în "voluntari"?? https://www.libertatea.ro/stiri/romanii-care-lupta-voluntari-in-ucraina-s-au-filmat-cand-intra-in-rusia-am-facut-incursiuni-in-satele-de-frontiera-4833620 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Probabil unii sunt atat de prosti incat cred ca democratia occidentala este in pericol si atunci se sacrifica pentru binele comun Si daca nu vor muri pe front o sa moara pe urma, au rusii liste cu toti "voluntarii" Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 55 minute, Badman a spus: au rusii liste cu toti "voluntarii" Numai să nu tragă la grămadă cu gândul că-i vor nimeri și pe voluntari. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 Pe tine oricum te pasuiesc ca esti de al lor Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 3 ore, BRANCA a spus: eos.Nu inventez eu migrarea firmelor... https://brusselssignal.eu/2023/11/two-in-three-german-companies-relocate-abroad-amid-energy-chaos/ da de constructia a cateva fabrici de semiconductori in Germania nu scrie pe acolo? RR Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20 Administratori Partajează Postat Martie 20 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Să mori tu că știi sigur? Acum o dai ocolita, recunoaste nu fi las. Eu pentru ca nu tin cu ucrazistanul mi-a promis domnul presedinte Putin o halca de teren cat jumate Romania in Siberia, o sa compenseze cu republica Moldova ca sa-i iasa iugarele la numarare. Cica ma face si boier Badman cel Viteaz al Siberostanului Acum 9 minute, roadrunner a spus: constructia a cateva fabrici de semiconductori in Germania nu scrie pe acolo? Pentru ca acolo era vorba despre cea ce pleaca si nu despre cea ce nu pleaca, simplu Link spre comentariu
merck Postat Martie 20 Autor Partajează Postat Martie 20 (editat) Acum 20 minute, Badman a spus: Eu pentru ca nu tin cu ucrazistanul mi-a promis domnul presedinte Putin o halca de teren cat jumate Romania in Siberia, o sa compenseze cu republica Moldova ca sa-i iasa iugarele la numarare. Cica ma face si boier Badman cel Viteaz al Siberostanului Pai si de mine nu o zis nimic? Asta-i golaneala! Te-ai bagat in fata in loc sa stai la rand! Am lista! Editat Martie 20 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate