BRANCA Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 De dimineață aud că gata,vom avea presto o minicentrală nucleară.După masă cică va dura vreo 5-6 ani! Mai sap puțin şi văd că firma americană are ceva probleme în SUA...Deci la noi sunt buni?? https://romania.europalibera.org/a/minireactore-nucleare-doicesti-nuscale-abandonează-proiectul-din-sua/32677548.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Eu mi-am luat un gel de dus de la Lidl. Niste alune de calitate n-am gasit... Panarama de magazin, frate. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Acum 15 minute, IPV a spus: Niste alune de calitate n-am gasit... ba chiar sunt ...mie ami plac cele cu piper si cele cu boia iute....si sunt gustoase si ieftine.... Vedeti cum a innebunit lupul la germani : la o scoala in clasa 5-a s-a interzis tuturor elevilor sa bea apa....din cauza ca au 3 colegi musulmani care tin Ramadanul ( normal ar trebui sa tina dupa varsta de 14 ani ) si nu au voie sa manance dar nici sa bea nimic pe durata zilei.... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Urmeaza si la noi tampenii dinastea... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Eu voiam alune cu...alune. Simple. Erau tot felul de rahaturi combinate in fel si chip. ----------------------------------------------------------- In semn de solidaritate, ii trimiteam acasa pe acei copii cu tot cu ramadamul lor. Cred, totusi , ca e un fake news. Nici alune n-au voie? Link spre comentariu
merck Postat Martie 18 Autor Partajează Postat Martie 18 Noi dezvăluiri despre ajutorul militar masiv primit de Putin din Coreea de Nord: ”Numărul de containere a crescut de la 300 la circa 7.000” Link spre comentariu
icar Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Dar ce ajutor primesc ucrainieni din SUA si tarile europene? Link spre comentariu
hachia Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 am mai gasit eu un container deci sunt 7001 Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Hai că asta e mai tare decât containeru!Senatorul american Lindsey Graham aflat în vizită la Kiev zice,printre altele, citez:"Avem nevoie de mai mulți oameni pe linie"( a frontului n.m.)!!Deci americanii au nevoie de mai multă carne de tun ucraineană!!No comment... https://www.washingtonpost.com/world/2024/03/18/lindsey-graham-visiting-kyiv-urges-ukraine-pass-mobilization-law/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Rusul nu va renunța la halca din care a mușcat, cum nu renunță un câine la bucata de carne din gură. A devenit un război de uzura, din care americanii au mai ieșit și în alte dați cu coada intre picioare. Și atunci cred că din nou se vor fi puse întrebări....cui au folosit miile de morți și banii cheltuiți. Să nu uităm că acum e vorba de afectarea unui întreg continent, nu numai părțile implicate. Daca te uiți cine a avut de câștigat din acest conflict, atunci nu e de mirare că americanii mai vor carne de tun. Tare mă tem că și cocoțarea unui român în fruntea NATO e tot un măr otrăvit. Americanii niciodată, dar niciodată, nu oferă nimic fara un potențial câștig. Și din cate se vede, funcția asta ne este oferită pe tavă. Că doar nu se poate îmbăta nimeni cu apă rece, să creadă că al nostru e cel mai cel mai, și singurul care poate ocupa funcția asta. Au mai băgat un contra candidat olandez zburător. Și Putin a avut contra candidați. Doar că cei adevărați au fost ajutați să se uite pe geam. Link spre comentariu
merck Postat Martie 19 Autor Partajează Postat Martie 19 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Rusul nu va renunța la halca din care a mușcat, cum nu renunță un câine la bucata de carne din gură. A devenit un război de uzura, din care americanii au mai ieșit și în alte dați cu coada intre picioare. Și atunci cred că din nou se vor fi puse întrebări....cui au folosit miile de morți și banii cheltuiți. Să nu uităm că acum e vorba de afectarea unui întreg continent, nu numai părțile implicate. Daca te uiți cine a avut de câștigat din acest conflict, atunci nu e de mirare că americanii mai vor carne de tun. Pai interesul poarta fesul, nu? In momentul de fata ce crestere economica are US si ce crestere economica are UE + UK? UK si Germania au intrat in recesiune. https://ziare.com/criza-economica-marea-britanie/criza-economica-marea-britanie-1-milion-romani-loviti-criza-facturi-credite-restante-1858904 Rusia nu mai exporta gaz si petrol in UE cum o facea inainte de februarie 2022. In prezent aloca 21% din PIB pentru "aparare" si anul care vine vor trece la 29% deci chiar in scenariul in care pun mana in intregime pe UA le vor trebui mult timp rusilor sa-si scoata parleala - cheltuielile cu acest razboi(PIB-ul UA in 2021 era de 200 de miliarde). China este si ea perdanta indirect pentru ca vanzarile in Ioropa au scazut. Deci unchiul Sam a belit Ioropa, Rusia si China dintr-o lovitura. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 19 Administratori Partajează Postat Martie 19 Acum 12 minute, merck a spus: Deci unchiul Sam a belit Ioropa, Rusia si China dintr-o lovitura. Zicea unu acu ceva timp ca este de fapt un razboi intre us si ue si toti l-au spurcat dar se pare ca avea dreptate, o parte din industria ue au furat-o americanii prin preturile mai mici la energie si facilitati fiscale marite. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 19 Administratori Partajează Postat Martie 19 Astia vorbesc de rusia ? https://nypost.com/2024/03/18/tech/google-interfered-in-us-elections-41-times-since-2008-report/ Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Domnule Doru, după părerea mea, nu este absolut deloc sigur că individul despre care spuneți că ar fi român are vreo șansă să ajungă șef la nato. În fapt criminalii trădători de felul acestui individ au fost întotdeauna desconsiderați de către cei care s-au folosit de ei și eliminați atunci când nu a mai fost nevoie de ei. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Pai ne miram ca tehnologia nu e libera? La fel cum se mințea cu televizorul acu se minte cu netul. Link spre comentariu
Postări Recomandate