Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu unul cel puțin nu pot și nu vreau să cred că SUA a ajuns la un așa grad de decădere încât să-l mai impună în funcția de președinte pentru încă un mandat pe actualul individ.

Dacă ar fi așa, înseamnă că situația este cu mult mai gravă decât credeam.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, sesebe a spus:

Subscriu!

Eu as zice sa te bucuri, ca daca nu era Putin, in momentul asta erai cu carnetul de vaccinari in buzunar si cu vreo zece stampile pe el! Cyborg scria pe tine!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Administratori

Daca nu era putin era unu mult mai rau, Putin este cam carpa. Vedeam eu cum radeau unii daca in locul lui Putin era ala care este premier al israelului.... eram stersi de pe fata pamantului, erau un fel de fisia gaza

Link spre comentariu

Sa nu exageram. Putin are un imperiu de condus, e grupa mare, bani seriosi, mize mari.

Jidanu e viteaz doar impotriva unei populatii infometate si are sustinerea puternica SUA in spate.

Putin e pe picioarele lui, cand ai putere si libertate ai si responsabilitati.

Plus are si inamici interni care ravnesc la postul lui.

Nu se poate arunca in orice conflict de florile marului. Sunt multe state sub papucul Rusiei, un mic pas gresit si se destabilizeaza toata situatia. URSS se zice ca s-a destramat de la prea multe resurse investite in cursa pt inarmare si razboiul rece.

Bosorogu e in frunte pt ca isi permite sa semneze ca primarul orice aberatie pt ca mult nu mai are de trait. Il scoate si pe fiu-so din belele sia sa mai departe. E clar ca e si el un simple yes-man, pt cei din umbra. Nu stiu care or fi aia dar clar exista un cerc de interese care au o agenda proprie.

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Doar omul ala nu e in stare de nimic, e clar ca altcineva conduce.

Pai are șofer.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 ore, mac01 a spus:

Eu as zice sa te bucuri, ca daca nu era Putin, in momentul asta erai cu carnetul de vaccinari in buzunar si cu vreo zece stampile pe el! Cyborg scria pe tine!

Nu, nu.....scria cetatean american.

Link spre comentariu
Vizitator

Dacă nu era putin,  era diana,  femeia 3 în 1, ca cafeaua la plic. 

:wretre  Faza asta e beton,  cu putinica care ne apară de ce e mai rău. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări