eos Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Acum 3 ore, BRANCA a spus: "Libera concurență"... https://economedia.ro/biden-spune-ca-va-sase-luni-grupului-chinez-bytedance-sa-vanda-tiktok-daca-o-lege-in-acest-sens-va-trece-in-congres.html Hai si mai dai dracu de chinezi cu kktu lor de rerea de socializare.Nu le mai plange de mila Sa iti aduc aminte ca nici`o retea de socializare din astea pe care intri tu acum sunt total interzise in ciaina? Acelasi lucru ar trebui si cu kktu ala de retea sa fie interzisa in vestu decadent Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Ajungeam precum Ripublica sau Ucraina, vai de steaua noastra. Oricat ar abera unii ca ne-am fi ridicat si ne-am fi impus de capul nostru, pe axa Rusia, China. Sigur ca da... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Eram sigur că dacă pomenesc de Năstase apar şi criticii...V-am mai zis de atâtea ori să gândiți cu capul vostru şi nu al altora! merck.Când am zis eu că sunt împotriva UE sau NATO?În principiu sunt contra tuturor gogoşilor turnate şi de Vest şi de Est!Sunt o droaie de mizerii care îți jignesc intelectul!Cum să nu te scoată din papuci?? La noi interesele şi relațiile Est-Vest,ca şi părerile asupra partidelor,se "judecă" fix prin prisma chibițismului,adică "ai noştri buni,ai tăi răi" sau "ai noştri chiar când greşesc au dreptate,ai tăi nu",ş.a.m.d.. Dacă avem impresia că totul e ca la fotbal... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Să-ți povestesc de marele proiect cu sălile de sport ale guvernului Năstase? Mai am câteva, dar ți le servesc pe rând. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Tu nu intelegi ca trebuie sa gandim cu capul nostru? Bine, unii nu gandesc de nici un fel dar totusi se dau mari analisiti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Acum 3 ore, IPV a spus: România trebuia să fie membră NATO. Că voiau uni, sau nu voiau alții. La fel si membră UE. Dacă ar fi fost după mintea unora, stateam la cheremul Kremlinului, ceea ce ne avantaja de ne săreau capacele. Cine zice asta? cdinu332 cumva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Exact. Am șters din greșeală parola din google iar adresa de e-mail n-o mai foloseam. Am făcut alt cont. Tocmai ai câștigat o excursie la Bahmut, dus, pentru vigilență. Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Sunt convins că îl veți însoți și d-voastră, în calitate de ghid; nu veți putea să îl lăsați singur prin locuri necunoscute. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Acum 2 ore, fluffy37 a spus: Cine zice asta? Jeana nu e moarta, Jeana se transforma... Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Puțină propagandă occidentală pentru că sunt zile "importante" in Rusia. https://m.digi24.ro/stiri/externe/rusia/realegerea-lui-putin-explicata-in-5-secunde-un-soldat-mascat-intra-peste-un-alegator-sa-verifice-cum-voteaza-asa-a-fost-toata-ziua-2725669 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 1 oră în urmă, Elservius a spus: Sunt convins că îl veți însoți și d-voastră, în calitate de ghid; nu veți putea să îl lăsați singur prin locuri necunoscute. Mai este un loc, te bagi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Acum 3 ore, IPV a spus: Exact. Am șters din greșeală parola din google iar adresa de e-mail n-o mai foloseam. Am făcut alt cont. Tocmai ai câștigat o excursie la Bahmut, dus, pentru vigilență. Daca era la Ploiesti ma incumetam dar de Bahmut nu am auzit. E in iunaitad steits? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 @fluffy37, @Badman, @Ion_Bumbu, @mac01 voi chiar credeti ca politica se face prin declaratii publice? Mai aveti multe de invatat despre ce inseamna politica. Link spre comentariu
eos Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 A fost alipita cu forta la iunaited stetz of rasia Acum 3 minute, fluffy37 a spus: Daca era la Ploiesti ma incumetam dar de Bahmut nu am auzit. E in iunaitad steits? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Acum 3 minute, fluffy37 a spus: Daca era la Ploiesti ma incumetam dar de Bahmut nu am auzit. E in iunaitad steits? Nu , boss, e la intrarea în București. Cum te lași de pe pod, pe sub pasaj, în stânga. Link spre comentariu
Postări Recomandate