Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Hai si mai dai dracu de chinezi cu kktu  lor de rerea de socializare.Nu le mai plange de mila

Sa iti aduc aminte ca nici`o retea de socializare din astea pe care intri tu acum sunt total interzise in ciaina? Acelasi lucru ar trebui si cu kktu ala de retea sa fie interzisa in vestu decadent

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eram sigur că dacă pomenesc de Năstase apar şi criticii...V-am mai zis de atâtea ori să gândiți cu capul vostru şi nu al altora!

merck.Când am zis eu că sunt împotriva UE sau NATO?În principiu sunt contra tuturor gogoşilor turnate şi de Vest şi de Est!Sunt o droaie de mizerii care îți jignesc intelectul!Cum să nu te scoată din papuci??

La noi interesele şi relațiile Est-Vest,ca şi părerile asupra partidelor,se "judecă" fix prin prisma chibițismului,adică "ai noştri buni,ai tăi răi" sau "ai noştri chiar când greşesc au dreptate,ai tăi nu",ş.a.m.d..

Dacă avem impresia că totul e ca la fotbal...

Link spre comentariu
Vizitator

Să-ți povestesc de marele proiect cu sălile de sport ale guvernului Năstase? 

Mai am câteva,  dar ți le servesc pe rând. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, IPV a spus:

România trebuia să fie membră NATO. 

Că voiau uni,  sau nu voiau alții. 

La fel si membră UE. 

Dacă ar fi fost după mintea unora,  stateam la cheremul Kremlinului, ceea ce  ne avantaja de ne săreau capacele. 

Cine zice asta?

cdinu332 cumva?

Link spre comentariu
Vizitator

Exact. 

Am șters din greșeală parola din google iar adresa de e-mail n-o mai foloseam.  Am făcut alt cont. 

Tocmai ai câștigat o excursie la Bahmut,  dus, pentru vigilență.

:n1

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Elservius a spus:

Sunt convins că îl veți însoți și d-voastră, în calitate de ghid; nu veți putea să îl lăsați singur prin locuri necunoscute.

Mai este un loc, te bagi? :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, IPV a spus:

Exact. 

Am șters din greșeală parola din google iar adresa de e-mail n-o mai foloseam.  Am făcut alt cont. 

Tocmai ai câștigat o excursie la Bahmut,  dus, pentru vigilență.

:n1

Daca era la Ploiesti ma incumetam dar de Bahmut nu am auzit. E in iunaitad steits?

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 minute, fluffy37 a spus:

Daca era la Ploiesti ma incumetam dar de Bahmut nu am auzit. E in iunaitad steits?

Nu , boss,  e la intrarea în București. 

Cum te lași de pe pod,  pe sub pasaj,  în stânga. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări