eos Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 1 oră în urmă, mac01 a spus: Fiti-ar prostul al dracu...impreuna cu stearpa lui! Daca era destept facea ceva pentru poporul asta si ramanea in istorie ca un bun conducator, nu ca un tradator! Doua scursuri...asta si Basescu! A pierdut Romania 20 de ani din viata cu jegurile astea doua! Tie ti-e frica de sistem de scrii bazaconiile astea pe aici? Ce ar putea face mai mult de cat a facut pana acum un presedinte din functia aia? Basescu aparea la 6 seara in fiecare zi si facea circ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 16 Administratori Partajează Postat Martie 16 Acum 2 minute, eos a spus: Ce ar putea face mai mult de cat a facut pana acum un presedinte din functia aia? Sa plece in mai multe vacante si mai costisitoare de exemplu. Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Eu consider că cel mai important la un om, mai ales dacă urmează să aibă o funcție importantă în politică, este Normalitatea, Bunătatea, Dreapta Judecată și Dorința de a face lucruri Bune pentru Țara sa și Poporul său. S-ar putea ca totuși Viorica Dăncilă să fi fost cam cel mai bun prim ministru după '89. Cât despre termenul "politică", cred și sper că știm cu toții ce înseamnă; provine din limba greacă, dacă totuși sunt oameni care nu îi cunosc înțelesul. Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 (editat) Acum 7 minute, Elservius a spus: S-ar putea ca totuși Viorica Dăncilă să fi fost cam cel mai bun prim ministru după '89. din Romania sau de pe mapamond ? ca nu e clar. sunt surprins ce populara e, cine si-ar fi inchipuit. incep sa ma lamuresc si eu, toti anii astia am trait cu impresia ca problema e la politicieni si de fapt nu e la ei. RR Editat Martie 16 de roadrunner Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Acum 3 minute, Elservius a spus: S-ar putea ca totuși Viorica Dăncilă să fi fost cam cel mai bun prim ministru după '89. Rubrica de bancuri este la alta locatie. Link spre comentariu
merck Postat Martie 16 Autor Partajează Postat Martie 16 Acum 4 minute, Elservius a spus: S-ar putea ca totuși Viorica Dăncilă să fi fost cam cel mai bun prim ministru după '89. Cu ce realizari se poate lauda? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Hai sa-mi f... una... Dancila. Tara asta inca nu a avut un guvern asa cum trebuie. Nici presedinte, nici nimic. A fost candva Dancila . Il mai stiti pe Dan Iosif? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Câtă ipocrizie! Dacă prin absurd ieșea Dăncilă sunt sigur că o făceați albie de porci. Discursul celor anti Iohannis se transforma in discurs anti Viorica, cu ceva jigniri și misoginism în plus. Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 (editat) Acum 18 minute, merck a spus: Cu ce realizari se poate lauda? ce o recomanda? "Vocea si talentul ei" - stai ca vine Sosoaca (aka Ivanovici) sa vezi I-umor nene... ca o sa se ia la tranta cu Simion prin Parlament de o sa dea lumea fuga la casele de pariuri. Daca iese Marcelus presedinte sa vezi cum o sa vorbeasca el cu Macron si Olaf in limba gimnastica de o sa-l doara bratele. De abia astept. RR Editat Martie 16 de roadrunner Link spre comentariu
merck Postat Martie 16 Autor Partajează Postat Martie 16 Acum 9 minute, roadrunner a spus: ce o recomanda? "Vocea si talentul ei" Da, avea un "talent" aparte: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gafa-viorica-dancila-a-inclus-iran-si-pakistan-in-ue-861565 Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 (editat) La portile Orientului Se zbate omul veac de veac Desi i-ar fi placut si lui Sa-si duca viata in hamac. Eu as propune asta ca imnul Romaniei. RR Editat Martie 16 de roadrunner Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Uite cum se apără interesele geostrategice ale unora,sau cum sâ scoți castanele din foc cu mâna altuia: https://www.washingtonpost.com/world/2024/03/15/ukraine-village-mobilized-men-war/ O adevărată tragedie națională...Şi pe urmă aud o javră ca ministrul Kuleba care spune că sub drapelul galben albastru "trăim şi luptăm".Pe bune hahalero?Eşti pe front cu arma în mână? Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Când am scris că s-ar putea ca Viorica Dăncilă să fi fost cam cel mai bun prim ministru, bineînțeles că m-am referit la țara noastră, România, deoarece vorbim despre noi. Și bineînțeles că am scris acest lucru încercând să o compar cu ceilalți indivizi care au ocupat această funcție după '89. Și tot bineînțeles, având în vedere semnificația cuvântului " politică ". Și deasemenea este părerea mea personală, fiind clar că pot să mă înșel și să greșesc. Nu pot să o compar, de exemplu, cu profesioniști de talia celui care a fost Shinzo Abe, care a avut un nivel de patriotism, pricepere și competență atât de ridicat, încât cei care se ocupă cu stăpânirea lumii și implementarea comunismului la nivel global au hotărât până la urmă asasinarea lui, deoarece l-au considerat prea periculos pentru buna desfășurare a planurilor lor. Deci eu o compar strict cu ceilalți indivizi care au ocupat funcții politice importante la noi în țară. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 (editat) @BRANCA Ar trebui sa-i multumesti lui putler pt aceasta tragedie. Dar stiu, dupa logica ta, aia mai bine stateau capra in fata orcilor, ca sa fie bine... Acum 1 oră, roadrunner a spus: ce o recomanda? "Vocea si talentul ei" - stai ca vine Sosoaca (aka Ivanovici) sa vezi I-umor nene... ca o sa se ia la tranta cu Simion prin Parlament de o sa dea lumea fuga la casele de pariuri. Daca iese Marcelus presedinte sa vezi cum o sa vorbeasca el cu Macron si Olaf in limba gimnastica de o sa-l doara bratele. De abia astept. RR Nu o sa vezi asa ceva. Duamna Sosoaca va conduce cu o mana de fier, va aduce aceasta tara pe cele mai inalte culmi. Lasand gluma la o parte, eu cred ca dulapu avea cartile aranjate de inainte, nu-i cred atat de dobitoci pe PeSeDei (hoti da) incat sa fi pariat pe Dancila. Editat Martie 16 de AlpHs00 Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Elservius.Mult hulitul Adrian Năstase muncea de dimineața până seara la guvern.El a fost inițiatorul racolării la partid a unor profesionişti de marcă,pe care i-a folosit. De asemeni guvernul condus de el a băgat RO în NATO şi a făcut absolut toate pregătirile pentru aderarea la UE! Repet,a fost singurul prim- ministru care şi-a făcut relații în Vest şi a şi fost apreciat acolo.L-a ajutat mult pregătirea de diplomat... Link spre comentariu
Postări Recomandate