Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Poate mai important pentru unii dintre noi ar fi sa amintiti si de imperiul vlaho-bulgar ,al lui Petru si Asan, de Ionita Caloian (care le-a administrat o infrangere cruciatilor) si de Dacia Preistorica a  lui O.Densusianu (lucrare s.f. dupa unii, istorie necenzurata dupa altii).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am pus harta imperiului bulgar deoarece una din ipotezele de formare a poporului român este cu aportul vlahilor de la sud de Dunăre.În fond aici putea vlahul să învețe latina vulgară şi asta ar explica şi caracterul unitar al limbii române.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cdinu332 a spus:

Ungurii,  pentru România,  n-or să facă nimic niciodată.  Doar să tragă cât se poate. 

Sunt ei gospodari?  Să vezi sifonari la primariile din zona respectiva unde sunt  primari de etnie maghiara. 

Or fi gospodari oamenii de rând,  în opoziție cu românii care nu fac nimic toată ziua. 

Foarte bine a punctat Victor. 

Investițiile guvernului de la Budapesta în zonă sunt doar sifonări la greu. 

Au făcut un rahat spoit și se bat cu pumnul în pept. 

La noi de cand e primar UDMR ( votat si de romani ) s-au facut multe lucruri bune......refacut reteaua de apa canal troruare strazi inclusiv pe strazi laturalnice.....cel de dinainte ,care a venit din Olt, nu a facut nimic inafara de a cumpara juma de bloc cu 5 scari ,parter + et 1  si facut cabinete medicaler pt care ia chirie ( si facut  parcare din spatiul verde din fata...) 

Acum se face si hotelul care sta de peste 20 ani fara utilizare si in stare mare de degradare....a fost cumparat de statul maghiar si banii tot ei dau pt reconstructie.

https://www.presasm.ro/fotogalerie-hotelul-dacia-ar-urma-sa-fie-o-bijuterie-de-cinci-stele-ce-lucrari-se-vor-face/

https://portalsm.ro/2024/02/pasarela-pietonala-din-satu-mare-ar-putea-fi-gata-in-aceasta-primavara/

https://www.primariasm.ro/modernizare-centrul-vechi

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Să vă băgați undeva infuzia statului maghiar din România. 

E bine că a restaurat o  hotelă de paișpe steluri .

Voi doar beneficiati de o frumusețe arhitectonică unde n-o să puteți dormi măcar o noapte. 

Îl donează municipalității,  cumva?

Link spre comentariu

A înnebunit lupu...Ursula şi gaşca sunt la Bucureşti.L-am văzut pe fanfaronul de Rareş Bogdan,aka Dinu Păturică,numa' un zâmbet.Da' l-am văzut şi pe popa Terheş cu o pancardă cerând contractul cu Pfizer.Se chinuie,cred,de vreo 2 ani cu desecretizarea contractului şi "nema nişta"!

În rest,gaşca PPE e aici pentru strategia alegerilor şi,f probabil,împărțire de funcții.

Ursula se vrea aleasă din nou.Unii zic că e incompetentă,alții că e coruptă,alții din Germania că ar fi omul americanilor 100%...Cert e că mulți analişti consideră că combinaţia Ursula + PPE a condus f prost UE.

Văd că numai AUR are cojones în RO,restul sunt de la capitolul "pace şi prietenie"...Ni s-a aruncat şi-un os,adică votăm pe cine trebuie şi intrăm în Schengen!

Link spre comentariu
Acum 35 minute, BRANCA a spus:

Văd că numai AUR are cojones în RO,restul sunt de la capitolul "pace şi prietenie"...Ni s-a aruncat şi-un os,adică votăm pe cine trebuie şi intrăm în Schengen!

Alea nu-s cohones,  sunt acțiuni de destabilizare  mascate  într-o  luptă pentru adevăr și dreptate. 

Link spre comentariu

Deci până acum am criticat-o pe rupte pe Ursula,la fel programele eco aiuristice şi acum AUR n-are voie??

E singurul partid în stradă,că USR-ul nu mai are chef...Şi tot rămân la părerea că e păstorit din umbră de Secu.Momeală pentru fraieri...

Link spre comentariu

Nu am zis că aur nu are voie. 

Un partid cu stăpânul la Kremlin nu poate fi de folos nimanui,  indiferent ce face.  E vorba de un principiu simplu. 

Prețul admirației este mare și extrem de periculos .

Este așa de greu de înțeles?  

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu sunt sustinator aur pentru ca deja este ticsit de fosti psdisti si alti tradatori dar este cam singurul ce nu vrea sa dea totul gratis la stapani, dau si ei dar pe pret modic... macar de o shaorma.

Cum apare un partid care tine cu Romania cum este catalogat ca rusofil sau platit de Putin

Ne meritam soarta

Votati psdl :rade:

Link spre comentariu
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Aia cu Moscova e o vrăjeală...Am zis că în continuare cred că sunt patronați,dirijați de Secu.

Secu de la Kremlin.  Se pare că n-ai învățat lecția nationalismului și a independenței predată de FSB . 

E veche,  totuși,  dar încă merge.  

Link spre comentariu

cdinu332.Mai vorbim după ce intră AUR în parlament şi trece ceva timp.

Badman are dreptate când spune că toți cei care critică,sunt naționalişti,ş.a.m.d. sunt automat făcuți putinişti.Mai e şi-o parte din mass-media care are "sarcină de serviciu" să atace unele partide,de ex AUR sau USR sau partidul lui Şoşo.

doru3160.Ai dreptate cu Rolex Bogdan,uitasem de noua poreclă!Drept că nici pupezelul n-a mai făcut piața cu ceasul la vedere!:rade:

Link spre comentariu

Aici doar discutăm și ne expunem pararile. 

Nu trebuie să fim de acord în toate cele și nici să devenim .... Mi-e  silă să scriu. 

Până la un monument dat toti avem dreptate. 

Măcar în cazul șoșo  lucrurile sunt clare. 

Auzi la ei,  Rolex Bogdan.  :rade:

Rolexeee,  hai la masă, mă!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări