roadrunner Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 (editat) @BRANCA nu stiu, posibil sa fie lucrurile mai altfel in Ro dar daca ne uitam inapoi (30 de ani nu mai mult) cred ca alegatorul roman mai acelasi din cel din anii 2000, nu e nici foarte destept dar e mai destept un pic. (nu mai pune lumea botul la pixuri si galeti) - hai sa fim optimisti. (un pesimist e un fost optimist care s-a informat intre timp) RR Editat Martie 14 de roadrunner Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 (editat) Acum 7 minute, roadrunner a spus: @BRANCA nu stiu, posibil sa fie lucrurile mai altfel in Ro dar daca ne uitam inapoi (30 de ani nu mai mult) cred ca alegatorul roman mai acelasi din cel din anii 2000, nu e nici foarte destept dar e mai destept un pic. (nu mai pune lumea botul la pixuri si galeti) - hai sa fim optimisti. (un pesimist e un fost optimist care s-a informat intre timp) RR Nu mai pune botul la pixuri si galeti dar deschide gura mare ca la dentist la intoxicarea mass media. Editat Martie 14 de fluffy37 Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 Acum 9 minute, fluffy37 a spus: Nu mai pune botul la pixuri si galeti dar deschide gura mare ca la dentist la intoxicarea mass media. corect, lumea alege sa fie proasta ca e mai simplu (sa te doucmentezi sau sa inveti ceva trebuie depus efort) RR Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 D-nule @fluffy37, ați scris un lucru extrem de important și, din nefericire, foarte adevărat. Oamenii s-au lăsat acaparați și dominați de o comoditate și o nepăsare mult prea mari. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 (editat) Credeți că cei care dădeau "pixuri şi găleți" erau votaţi sigur??Pe vremea aia se fura mai mult cu "traseiştii",cu "ştampila",ş.a.m.d. "Micile atenții" proveneau din tot felul de "scheme" ale firmelor trepăduşilor de partid!Plus că mai erau şi banii pentru materiale de campanie,pe care le luau "unii"... Ziceți că s-au mai deşteptat oamenii?La ce s-au deşteptat,că nimeni nu se uită în programele partidelor şi nimeni nu crede gogoşile ce se toarnă! Eu am mai întrebat aici care sunt criteriile pentru care se votează un partid şi aproape nimeni nu răspunde... Singura constanță e votul negativ deocamdată,schimbăm un "drac" cu alt "drac"! Editat Martie 14 de BRANCA Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 14 Administratori Partajează Postat Martie 14 Eu la o votare am fost mituit cu o roabă, am luat roaba si am votat pe cine am crezut eu ca merita Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 14 Administratori Partajează Postat Martie 14 Numa la prostii va sta capul la astia trecuti de 50 de ani Nu era roaba lui Dumnezeu, aia am dobandit-o prin alte metode Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 (editat) Acum 15 ore, BRANCA a spus: Eu am mai întrebat aici care sunt criteriile pentru care se votează un partid şi aproape nimeni nu răspunde... tu de fapt stii criteriile dar vrei sa ne faci pe noi sa ne simtim nu stiu cum. Aveti niste partide votabile dar trebuie sa va uitati si la oameni si la ce au realizat in ultimii ani ca sunt si exemple bune. Hai sa te intreb ceva personal (retoric) : tu stai la masa (la sprit) cu oricine? RR Citat Nu era roaba lui Dumnezeu, aia am dobandit-o prin alte metode cum ziceau securistii "prin metode specifice" Editat Martie 15 de roadrunner Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 din pacate nu mai exista partide, nu mai exista vot, nu mai exista NIMIC totul e o mascarada condusa de CAPITAL (ca doar capitalism am vrut, nu), TOTUL e controlat prin finante/finantare, votul doar schimba actorii, scenariul e scris deja de altii iar regia e doar a banului! NIMENI nu vrea binele (sau raul) nimanui totul e o investitie (momentan se investeste masiv in prostie) Razboiul, pacea, sanatatea, prostia, bunastarea....sant materiile prime ale secolului, globalizarea a pus planeta pe "persoana fizica" sau ma rog mai multe persoane care controleaza fluxul financiar, restul e circ si magie! Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Acum 20 minute, maxim_sedilec a spus: din pacate nu mai exista partide, nu mai exista vot, nu mai exista NIMIC totul e o mascarada condusa de CAPITAL (ca doar capitalism am vrut, nu), TOTUL e controlat prin finante/finantare, votul doar schimba actorii, scenariul e scris deja de altii iar regia e doar a banului! s-a mai discutat treaba asta, problema nu e cu capitalismul e la oameni. Sunt tari capitaliste unde se traieste decent. RR Link spre comentariu
roadrunner Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 (editat) 1 oră în urmă, maxim_sedilec a spus: Razboiul, pacea, sanatatea, prostia, bunastarea....sant materiile prime ale secolului, globalizarea a pus planeta pe "persoana fizica" sau ma rog mai multe persoane care controleaza fluxul financiar, restul e circ si magie! eu zic ca viitorul e al oamenilor cu "skills" (cu aptitudini, cunoastere, meserie) pentru ca bogatii nu-si vor repara elicopterele singuri, nu-si vor pune un rinichi singuri, si nu-si vor scolii odrasele singuri. Cheia e sa fi expert (pe bune) intr-un domeniu si sa nu te vinzi ieftin. De fapt viata e foarte simpla dar avem noi senzatia ca e complicata din cauza ca prima jumatate e plina de probleme si frustrari, daca pana la varsta de 35-40 nu ai inteles cum functionaza societatea ai cam belit-o pe mai departe. Statistic e mult mai usor in ziua de azi sa foarte bun la ceva pentru ca nivelul de invatare e redus (adica majoritatea nu stiu sa faca mai nimic, decat sa se planga) RR Editat Martie 15 de roadrunner Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Spicuiți idei printre picături.Merită! maxim_sedilec.Un sincer bravo pentru postare!Şi țările în care se trăieşte relativ decent sunt în scenariul "universal",pe care l-ai sintetizat condensat... Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Poate că așa numiții "bogați" visează și doresc ca în viitor să fie deserviți de roboți, să nu se mai încurce cu tot felul de oameni, care dintotdeauna le-au creat probleme și le-au dat bătăi de cap. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 (editat) Elservius.Prin SF-urile "negre" se mai vehiculează idei cu "rărirea" populației globului,ca să nu zic exterminarea unei bune părți din aceasta!Mai există şi "soluția" reducerii populației datorită unor cataclisme naturale,dar şi datorită epuozării resurselor de hrană... Editat Martie 15 de BRANCA Link spre comentariu
Postări Recomandate