Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Domnule, tehnologia armelor nu este preferata mea, o tehnologie dezvoltata pt a distruge imi creaza repulsie indiferent cine o produce! Se pare ca nu ati inteles totusi intrebarea mea... Spune-mi dumneata ce produse  din domeniul elctrocasnicelor, auto, automatizari sau componente IT, ce pot fi considerate de top produc acea natie ?

Asta am intrebat!  

LE:

Pt mine cine isi dezvolta doar tehnologia de armament este exact ca bombardierul ala ce-si dezvolta doar muschii zilnic la sala in schimb e prost de bubuie ca are alergie la citit/invatat!

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 12 minute, AlpHs00 a spus:

Domnule, tehnologia armelor nu este preferata mea, o tehnologie dezvoltata pt a distruge imi creaza repulsie indiferent cine o produce! Se pare ca nu ati inteles totusi intrebarea mea... Spune-mi dumneata ce produse  din domeniul elctrocasnicelor, auto, automatizari sau componente IT, ce pot fi considerate de top produc acea natie ?

Asta am intrebat!  

N-au acuma ca au trebuit sa cumpere de la vestici,dar in curand....au energie nene,multa,de aici cerul e limita...au nevoie de timp...inainte de razboiul din ucraina,rusia,iran si india au fost tarile cu cei mai multi ingineri scosi raportati la populatia tarii respective,cu mult peste tarile cu mare prestigiu in educatia de inalta calitate,asta spune multe.S-au pompat bani multi in educatie de nivel inalt si rezultatele intodeauna intarzie,veti vedea.Subiectul este foarte amplu,ascult si eu la unii care inteleg situatia mult mai bine ca noi,plevea.Ascult opinii de ambele parti.

Editat de Bercu Giuliano
Link spre comentariu

Când am spus că tancurile ruseşti sunt "gunoaie",am avut în vedere mass-media Vestică,care de la începutul rãzbelului a făcut tot ce e posibil să denigreze armata rusă şi dotarea acesteia!Şi propaganda merge în continuare,nu se opreşte...

Văd la ruşi o ştire că mai multe țări,inclusiv SUA,le cer cetățenilor lor să evite călătoriile în Rusia sau să părăsească Rusia.Motivul ar fi că vor avea loc "acțiuni teroriste" în 48 de ore!

Ce-o fi asta?:84

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Bercu Giuliano a spus:

Stai calm,au.

Sa nu-mi spui ca le-ai numarat... :rade:

Acum 20 minute, BRANCA a spus:

Văd la ruşi o ştire că mai multe țări,inclusiv SUA,le cer cetățenilor lor să evite călătoriile în Rusia sau să părăsească Rusia.Motivul ar fi că vor avea loc "acțiuni teroriste" în 48 de ore!

Ce-o fi asta?:84

Stirea aia nu se vede si in alta parte?  Rusia e mare...  N-au zis si pe unde este actiunile teroriste?

Link spre comentariu

Ce vă spuneam de propaganda Est-Vest?Au descoperit câțiva indieni racolați...Da' există cazuri cu nemiluita de cetățeni ucrainieni ridicați cu forța,din cele mai neaşteptate locuri,pentru a fi trimişi pe front.Ruşii,şmecheri,preiau ştirile din UA,de multe ori cele cu filmări video.Nici nu trebuie să se chinuie să inventeze ceva în speța asta.

Taman azi dădeau o filmare cu 20 de inşi prinşi într-o maşină,la granița RO.Fugeau de recrutare...

Da' mai au şi cazuri în care cei luați cu arcanul reacționează violent şi ies bătăi.

Zilele trecute doi inşi din zona Cernăuțiului,dinspre munte,au atacat cu topoarele o trupă de recrutori.Motivul se pare că a fost dispariția fiului unuia din cei doi pe front...Acu sunt căutați de poliție...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Faza cu muntenii din regiunea Cernăuți a ajuns şi pe net...

În general vorbind cei mai mulți ucrainieni care încearcă să treacă granița mor în râuri,în munți sau chiar de mâna călăuzelor care le iau banii!...

Link spre comentariu

O mică pauză de la propagandă pentru o știre de domeniul SF.

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/romania-castiga-procesul-rosia-montana-2716847

Parcă până mai ieri trebuia să le plătim ălora de la GR câteva miliarde de euro. Deși în articol zice că "decizia este definitivă și executori" înțeleg că totuși se poate ataca. Îmi fac poster cu știrea asta dacă România câștigă și un euro din procesul Roșia Montană :rade:

Link spre comentariu

Ciudat că mai sunt fraieri...Pe sticlă taman ce anunțaseră cu câteva zile înainte că crescuse prețul la acțiuni!!

Să dea Domnu să fie totul ok,că altfel o gaură de 6-7 miliarde ne băga în groapă!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări