Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A înnebunit lupu' ?

Postări Recomandate

Acum 31 minute, BRANCA a spus:

Când vă spuneam că vremea tancurilor apune...Trimiterea Abramsurilor în UA e cea mai proastă reclamă pentru "supremația" acestora.Nici Leopardurile şi nici T-90 nu sunt mai breze...

În toate războaiele se pierde tehnică de luptă,  indiferent cât de avansată ar fi.  Nu este nimic ieșit din comun. 

Vor unii să demonstreze contrariul. 

Și rusii au pierdut destulă tehnică avansată.  Avioane, tancuri,  lansatoare,  antiaeriene și foarte multe nave. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 41 minute, BRANCA a spus:

cdinu332.Se susținea că tancurile Abrams sunt cele mai bune din lume şi ale ruşilor sunt gunoaie...

Cine a spus d-le? O baba de pe strada dumitale? 

Unii macar au incercat sa faca o prezentare tehnica, un milion de vizualizari este ceva.

EDIT:

tancuri.jpg

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 45 minute, BRANCA a spus:

cdinu332.Se susținea că tancurile Abrams sunt cele mai bune din lume şi ale ruşilor sunt gunoaie...

Și ale unora,  și ale celorlalți,  sunt cele mai bune. 

Este evident sau de înțeles că tehnica de luptă trimisă în Ucraina suferă de lipsa unor elemente considerate secrete.  

Nu e mare lucru ca un tanc să poată fi capturat  întreg. 

Link spre comentariu

Un javelin la locul potrivit e mai bun ca orice tanc. Or sta rusii bine la armament dar pe partea cealalta am vazut ca e la moda ca orcalai sa praduiasca vase de WC si masini de spalat. Intr-adevar avansata natie...

Link spre comentariu
  • Administratori
1 oră în urmă, AlpHs00 a spus:

Or sta rusii bine la armament dar pe partea cealalta am vazut ca e la moda ca orcalai sa praduiasca vase de WC si masini de spalat.

Voi chiar credeti aberatiile astea ? V-au spalat exemplar astia pe creiere. Voi aveti impresia ca in spatele frontului sunt camioane care transporta prada de razboi, vase de wc si masini de spalat  la soldati acasa conform listei ?

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Au mai fost unii care prăduiau cadavre

Sa punem merci ca nu am fost calcati de japonezi, nemtii si rusii au fost mici copii

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Se susținea că tancurile Abrams sunt cele mai bune din lume şi ale ruşilor sunt gunoaie...

Deocamdata rusii n-au suficiente T14 si nici nu vor avea prea multe în viitorul apropiat. Se produc încet si la costuri mari. Si nici nu-s prea potrivite pentru terenul din sudul Ukrainei. Nici Leo 2 si nici A1 nu sunt bune în conditille respective.

Plus ca de ambele parti lupta oameni slab pregatiti care, pe deasupra, nici nu au încredere în comandanti (ofiteri). Asta-i rezultatul serviciului militar din fostele membre URSS (capraria, foarte bine cunoscuta si în RSR). Degeaba sunt unii motivati pâna în vârful firului de par. Nu fac decât sa distruga prematur tehnica de lupta si sa risipeasca munitia de parca ar fi în filmele cu Schwarzenegger. Ucrainienii s-au apucat sa traga foc de baraj cu PZ2000 si munitie de precizie, pâna li s-au strâmbat tevile.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, AlpHs00 a spus:

Ok. Vad ca esti mai informat ca mine asupra lor. In afara de armament  ce tehnologie avansata au in domeniul hi-tech? 

Nici n-au nevoie,cand tragi 40-60000 de obuze zilnic(productia sua e de 30000 pe LUNA!!!)faci distrugeri mai mari decat toate hi-tech-urile de 20 milioane de dolari.Mai luati-va-ti ochii din A3!!!

Acum 1 minut, franzm a spus:

Deocamdata rusii n-au suficiente T14

Stai calm,au.

Link spre comentariu

Dl.Franz, "cine pleaca la plimbare...." nu e o exprimare eleganta ,ca sa nu spun altfel....in urma cu aproape 100 de ani elita intelectuala a acestei tari a fost partial deportata (inclusiv membrii ai minoritatii germane) , partial lichidata in inchisori de catre cei aflati la putere, majoritatea alogeni...

Prin 1984 am avut in mana o revista Newsweek pe coperta careia era o tanara de 17 ani, cu akm-ul in spate, aparandu-si proprietatea , cu titlul :"I am staying, how about you" ...parintii ei fusesera ucisi cand roverul lor a calcat peste o mina plantata pe drumul de acces la proprietate....cei de mai sus nu au avut aceasta sansa.

Link spre comentariu

Pai normal ca soldatii praduie, indiferentd e natie atat timp cat sunt dusi cu arcanul si ei nu vor sa fie acolo.

Singurii care ar putea fi mai profi sunt mercenarii care s-au dus pe semnatura lor acolo, sunt la serviciu si nu isi pierd vremea cu maruntisuri.

Dar si printre aia sunt destui psihopati.

Razboiu scoate ce e mai rau din om.

In rest, de pe unde vin Rusii garantat mai baga o epurare a elitelor ca doar nu e nimeni tampit sa le accepte jugul.

Doar mojicii si cei fara scoala, pleava societatii chiar cred ca o eliberare e benefica.

Pt ei...intr-adevar este, din neica nimeni ajungi activist de partid.

Link spre comentariu

PZH2000 are caracteristici specifice, printre altele , folosind computerul de bord poate trage salve de 4-5 proiectile care pot lovi simultan tinta , situata in un cerc de 10-15m, cu distrugerea garantata  a acesteia.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Bercu Giuliano a spus:

Nici n-au nevoie,cand tragi 40-60000 de obuze zilnic(productia sua e de 30000 pe LUNA!!!)faci distrugeri mai mari decat toate hi-tech-urile de 20 milioane de dolari.Mai luati-va-ti ochii din A3!!!

Stai calm,au.

Sa mori tu ca stau eu cu ochii in latrina3. Nu te supara dar aceasta afirmatie eu personal o vad ca o insulta!

In primul rand, daca citeai un pic mai atent obsevai ca am exclus tehnologia batelor cu care se ciomagesc salbaticii intre ei!

Omul de rand traieste doar cu bombe sa inteleg .:rade:

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 1 minut, AlpHs00 a spus:

Sa mori tu ca stau eu cu ochii in latrina3. Nu te supara dar aceasta afirmatie eu personal o vad ca o insulta!

Am spus in termeni genarali,fara sa te tutuiesc,era o referire generala la sursele de informare pro-ue-nato si care dracu or mai fi,stiu ca e o insulta,dar mica,se poate rezista!!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări