merck Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 S-a tampit polita olandeza??? Cum sa dai foc la Coran? Asta este provocare clara! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Poate ca nu era Coranul. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28 Autor Partajează Postat Februarie 28 (editat) Astia nu au alta carte . (basca ca cei mai multi nestiind sa citeasca, sunt dezamagiti ca nu are poze) Editat Februarie 28 de merck Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Naspa copilarie fara o carte de povesti. Ori au indrumar despre ,,,How to Kill a Christian in Three Easy Steps,,, cu poze si desene. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Ai căutat mult după tâmpeniile astea ? Ceva decapitări nu ai găsit ? Plictiseală mare.... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Le-a primit ""pe surse"" . Un topic care nu incita, n-are viitor. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28 Autor Partajează Postat Februarie 28 1 oră în urmă, validae a spus: Ai căutat mult după tâmpeniile astea ? Ceva decapitări nu ai găsit ? Plictiseală mare.... Nici intr-o mie de ani nu mi-ar fi trecut prin cap sa caut asa ceva pentru ca .... nu credeam ca este posibil asa ceva. Insa pe youtube in functie de continutul vizualizat iti serveste si alt continut din aceeasi gama. Ieri cautam sa ma luminez ce a declarat Micron in legatura cu trimiterea de trupe in UA si m-am mai uitat la ce fac agricultorii/fermierii cu protestul si ... youtube a vazut ca sunt pe directia asta si mi-a servit si video-ul de mai sus. Oricum din ce am vazut pe net este din ianuarie 2024. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 merck.Tot e bine că ți l-a băgat sub nas şi nu l-a ascuns!Mai să zic că va veni ziua când AI se va ocupa de "selecționare" clipuri şi de cenzură!! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Iar cenzură și controlul maselor? Mai țineți-vă obsesiile palmate, luați o aspirină, ceva. Atât timp când cineva filmează, e greu să cenzurezi. Ți-l trimit pe email, cu porumbelul, și tot se află. Până nu știi ce au făcut ăia acolo, se comentează în van. Poate e fake, na. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Acum 5 minute, cdinu332 a spus: Iar cenzură și controlul maselor? Mai țineți-vă obsesiile palmate, luați o aspirină, ceva. Poti face si tu asta. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28 Autor Partajează Postat Februarie 28 (editat) Acum 19 minute, cdinu332 a spus: Până nu știi ce au făcut ăia acolo, se comentează în van. Poate e fake, na. Nu e fake. https://nltimes.nl/2024/01/14/pegida-leader-three-police-officers-hurt-quran-burning-protest-arnhem Edwin Wagensveld, the head of the Dutch branch of anti-Islam organization Pegida, was injured during a demonstration in Arnhem where he wanted to burn a copy of the Quran. Wagensveld had received permission from the municipality to burn a Quran on Jansplein together with ten others. The city said the protest was "within the framework of law and regulations." P.S. De cand si pana cand are voie un debil (si ai lui colegi) din asta sa intre si sa iasa din duba politiei dupa bunul lui plac? Editat Februarie 28 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Nu credeți în cenzură?Într-o vreme şi analişti de ai noştri se plângeau că au fost cenzurați pe youtube!Sunt nişte cuvinte "cheie" la care AI-ul existent reacționează.Asta momentan,în viitor... Totul depinde de oculta mondială,cât lasă "lanțul" de lung!Mai apoi totul poate fi controlat,deoarece mass-media aparține aproape total Vestului.Rețelele Telegram şi Tik Tok ce nu le aparţin,dar nu-i târziu niciodată!... cdinu332.Ce mare brânză faci cu un mail trimis unui amic??Până şi mailurile pot fi supravegheate la o adică... Link spre comentariu
cmariuss Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Probabil ca politistii s-au saturat de agresiunile, violentele, violurile, crima organizata si de alte incarcari grave ale legii. Acum tot ei apar ca victime pentru un coran ars. Despre acțiunile emigrantilor nu ai voie sa vorbești ca imediat esti catalogat rasist. Uitati cum arata acum Suedia ! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Acum 3 ore, fluffy37 a spus: Poti face si tu asta. Încă nu am obsesii, adictii sau ticuri. Doar că periodic mai sparg mecla vreunui prost. Ceva, ceva tot am. Aspirină nu e cazul. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Acum 3 ore, merck a spus: The city said the protest was "within the framework of law and regulations." A, pai atunci e ok. Țară liberă. Eu dacă văd pe unul că arde Biblia, mă doare fix în dos. Să cumpere de toți banii pe care-i are și să ardă până de afumă precum șunca. Link spre comentariu
Postări Recomandate