Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK403-130Y

Teo1

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Teo1

8

• misuraelectronic

2

• aly4quad

1

• Toni Marginean

1

Salut, daca mai este valabil, iti pot oferi un modul complet cu tot cu traf care contine STK413-430 si STK413-400, in stare perfecta.

Link spre comentariu
Acum 54 minute, Toni Marginean a spus:

Se gasesc noi in Romania la 85 lei

nu  recomand ... un  stk403-130y  de  calitate  este  minim  minimorum  125  ron  cu tva  inclus  in  Germany ... la  85  de  ron  riscurile  de  a  primi o  tzeapa  chinezeasca  de  2  bani  sint  ff mari ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da ,tocmai de acea am spus c-ar fi de dorit din ceva demembrabil pentru ca probabilitatea de a fi contrafacut ar fi mai mica! Multumesc de atentie.

Link spre comentariu

Eu n-as mai folosi aparate dotate cu elemente de forta care nu se mai fabrica, nu merita. 

Cel mult il repari de dragul nostalgiei, sa stii ca-i functional, dar neutilizabil.

Link spre comentariu

Da, oarecum e nostalgie dar si utilitate. E [cum se spune] vorba de Yamaha RX-V360 care se  aude bine.E adevarat sunt unelte de zgariat timpanu mai bune dar asta e mie-mi place!  Multumesc de apreciere!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Daca, te incadrezi in tensiunele de alimentare, pot sa-ti propun --STK433-070.(din dezmembrari) Pinii coincid, putere mai miica si tensiunea de alimentare... Sunt in stoc--5 buc.

Link spre comentariu
La 27.07.2024 la 14:58, Petrucio68 a spus:

Pinii coincid, putere mai miica si tensiunea de alimentare...

nu  este  chiar asa ... diferentele  sint  urmatoarele ...

1--  capsula  la 433-070  este  mai  scurta  decit  la  403-103y , deci  necesita  alte  2  gauri  de  prindere  date  in  radiator ...

2--   pinii  coincid , este  drept ...

3--   puterea  de  out  este  muuuuult  mai  mica  la  433-070  fatza  de  403-103y ...

4--  problema  este  la  tensiunea  de  alimentare ... stk433-070  merge  pina  la  maxim +/-50v  ,  in  timp  ce  stk403-103y  merge  pina  la  maxim +/- 71v ... trebuie  masurat  OBLIGATORIU  care  este  tensiunea  diferentiala  reala  care  ajunge  la  bornele  stk403-103y ... daca  ea  este  cumva  mai  mare  strict  decit  +/-50v , atunci  stk433-070  va  face  POC in  secunda  2  dupa  alimentarea  statiei  ...

5-- n-am  vrut  de  lene  sa  ma  bag cu  oferta  pina  acum si  am  tot  asteptat  de  5  luni  sa  oferteze  cineva  , dar  astazi  pot  sa  propun  asa ... inca  din  prima  secunda  am  avut  pe  stoc  stk433-130N , SANYO  original  de  la  mama lui , nou-noutz  zero  km ... adus  de  mine  din  Germania  in  2019 ...

capsula  este  identica , pinii  sint  identici , puterea  este  identica ...

daca  te  intereseaza  un produs  de  calitate OEM  , atunci  lasa-mi  pe  pm  un  numar  de  WA  si  iti  trimit  poza  cu  el  ... 

daca  nu , nu  este  nici  o  problema , insa  tine  cont  de  punctele  1-- ...4--  si  ignora  punctul  5-- ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări