Teo1 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Cumpr STK403-130Y din desmembrari .Multumesc! Link spre comentariu
aly4quad Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 Salut, daca mai este valabil, iti pot oferi un modul complet cu tot cu traf care contine STK413-430 si STK413-400, in stare perfecta. Link spre comentariu
Teo1 Postat Aprilie 9 Autor Partajează Postat Aprilie 9 Salut,valabil anca dar nu cred ca sunt compatibile ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 9 Partajează Postat Aprilie 9 Se gasesc noi in Romania la 85 lei. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 9 Partajează Postat Aprilie 9 Acum 54 minute, Toni Marginean a spus: Se gasesc noi in Romania la 85 lei nu recomand ... un stk403-130y de calitate este minim minimorum 125 ron cu tva inclus in Germany ... la 85 de ron riscurile de a primi o tzeapa chinezeasca de 2 bani sint ff mari ... Link spre comentariu
Teo1 Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Da ,tocmai de acea am spus c-ar fi de dorit din ceva demembrabil pentru ca probabilitatea de a fi contrafacut ar fi mai mica! Multumesc de atentie. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 Eu n-as mai folosi aparate dotate cu elemente de forta care nu se mai fabrica, nu merita. Cel mult il repari de dragul nostalgiei, sa stii ca-i functional, dar neutilizabil. Link spre comentariu
Teo1 Postat Aprilie 29 Autor Partajează Postat Aprilie 29 Da, oarecum e nostalgie dar si utilitate. E [cum se spune] vorba de Yamaha RX-V360 care se aude bine.E adevarat sunt unelte de zgariat timpanu mai bune dar asta e mie-mi place! Multumesc de apreciere! Link spre comentariu
Teo1 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 (editat) Valabil în continuare! Editat Iulie 24 de validae în...nu ,,ân,,. Link spre comentariu
Petrucio68 Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Daca, te incadrezi in tensiunele de alimentare, pot sa-ti propun --STK433-070.(din dezmembrari) Pinii coincid, putere mai miica si tensiunea de alimentare... Sunt in stoc--5 buc. Link spre comentariu
Teo1 Postat August 2 Autor Partajează Postat August 2 Cum putem stabili o legatura? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2 Partajează Postat August 2 (editat) La 27.07.2024 la 14:58, Petrucio68 a spus: Pinii coincid, putere mai miica si tensiunea de alimentare... nu este chiar asa ... diferentele sint urmatoarele ... 1-- capsula la 433-070 este mai scurta decit la 403-103y , deci necesita alte 2 gauri de prindere date in radiator ... 2-- pinii coincid , este drept ... 3-- puterea de out este muuuuult mai mica la 433-070 fatza de 403-103y ... 4-- problema este la tensiunea de alimentare ... stk433-070 merge pina la maxim +/-50v , in timp ce stk403-103y merge pina la maxim +/- 71v ... trebuie masurat OBLIGATORIU care este tensiunea diferentiala reala care ajunge la bornele stk403-103y ... daca ea este cumva mai mare strict decit +/-50v , atunci stk433-070 va face POC in secunda 2 dupa alimentarea statiei ... 5-- n-am vrut de lene sa ma bag cu oferta pina acum si am tot asteptat de 5 luni sa oferteze cineva , dar astazi pot sa propun asa ... inca din prima secunda am avut pe stoc stk433-130N , SANYO original de la mama lui , nou-noutz zero km ... adus de mine din Germania in 2019 ... capsula este identica , pinii sint identici , puterea este identica ... daca te intereseaza un produs de calitate OEM , atunci lasa-mi pe pm un numar de WA si iti trimit poza cu el ... daca nu , nu este nici o problema , insa tine cont de punctele 1-- ...4-- si ignora punctul 5-- ... Editat August 2 de misuraelectronic Link spre comentariu
Teo1 Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Valabil in continuare! Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 Am original, recuperat...60lei plus transport. Link spre comentariu
Teo1 Postat Septembrie 12 Autor Partajează Postat Septembrie 12 Ok .Putem stabili o legatura.Nr.tel.0742284049 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum