Vizitator dorumic Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Sal, ma poate ajuta cineva cu negativul pt karaoke pentru Tarancuta, tarancuta - Dan Spataru . Orice idee de a scoate negativul din piesa e binevenita . Merci Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 vezi c? exist? o op?iune în editoarele audio mai de?tepte: remove voice... Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Si eu as fi interesat de un editor de asta mai "destept" sa scoata vocea si sa imi lase negativ curat sau cat de cat, da un exemplu de editor MifTyMs Bafta ! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Niciun editor nu o sa scoata vocea calumea, adica sa raman negativul curat.Motivul este simplu: el reduce un spectru finit de frecvente cand in realitate vocea este mult mai complexa, si pleaca de pe la 100 Hz in sus.Oricum, merita incercat dar sa nu te astepti la prea mare calitate ;) Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Macar cat de cat.......la o nunta mai chemi pe unu altu sa mai cante cate ceva in micr iar......daca scoate cat de act vocea nu se mai cunoaste ca nu e negativ , e logic ca nu ramane negativ curat, dar macar sa mai taie din varfurile ce se aud mai tareRecomandati un editor "destept" !Ms mumt !Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator dorumic Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 am facut ceva cu voice remover, dar asta e ...... e cam naspa dar o sa vad daca ama coafeaza .Dar un midi pe la cineva nu are facut pt aceasta piesa ..... please Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 ar trebui sa fie programe care sa converteasca un mp3 in midi(polifonic cumva? ca soneriile pt tel?) Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 audacity are un filtru pe chestia asta...personal n-am încercat, îns? p?rerea general? e c? face treab? bun? în cam 80-90% din cazuri.bineîn?eles, uneori e nevoie de prelucr?ri suplimentare...soundforge ?tie ?i el... sau ?tia, c? de când a fost cump?rat de sony s-a cam rasolit... ?i era un softule? bun, acum e mare, lene?, ?i ?i-o cam fur? cu chiote... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum