inginer Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Bună ziua dragi colegi, am o mică problemă și o întrebare dacă se poate Am o combină Panasonic sa ak 320 ce merge perfect înafara de un singur fapt, comenzile de pe aparat adică, apăs pe buton și nu face nimic. PS : îmi cer mii de scuze dacă am postat greșit Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Să ne înțelegem, cum merge perfect combina, dar comenzile ei nu merg ? E vorba doar de partea de radio ? A suferit vreo căzătură, a luat contact cu apa, a fost transportată de la frig la umezeală ? Se aprinde vreun led pe partea de radio ? Ați verificat selectorul de funcții, starea microcontactelor ce nu funcționează ? Aveți experiență și dotare pentru depanare ? Link spre comentariu
inginer Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Bună ziua Validae, m-am trezit cu ea nefuncțională cu butoanele ei, momentan sunt la servici am scule și așa dar doar ca amator, o voi duce la un centru de reparatii audio Link spre comentariu
inginer Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 mă refeream că înafara de problema comenzilor totul merge perfect deck urile cd schimbător tuner aux și telecomanda comenzile telecomenzi merg perfect doar ale aparatului nu merg înafara de potențiometrul de volum când îl rotesc stânga dreapta volumul se schimbă asta e tot ce se întâmplă pe panou restul după combină nimic Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 (editat) Nu cumva e activat child lock? Editat Februarie 26 de franzm Link spre comentariu
inginer Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Acum 4 minute, franzm a spus: Nu cumva e activat child safety lock? nu și nu cred că are această funcție ca la televizor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum