Vizitator strutz Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 incinta de boxe sau de subwoofer !~! sa vadinca ma gandesc!! sa`i zic lu varu sa`mi aduca nejte dif knd o veni pakas !! pana atunci da`mi si mie programu !! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 care program ? Link spre comentariu
Vizitator strutz Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 incinta de boxe sau de subwoofer !~! sa vad inca ma gandesc!! sa`i zic lu varu sa`mi aduca nejte dif knd o veni pakas !! pana atunci da`mi si mie programu !! :arrow: :arrow: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 vorbeste te rog pe romaneste :evil: :? nu esti in dosu' garii.... :!: Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 vorbeste te rog pe romaneste :evil: :? nu esti in dosu' garii.... :!:Offtopic, si probabil spus cu prea multa rautate (nu stiu de ce sunt asa ofticat azi): propun ca oricine incepe sa vina cu faze "de smecher" gen "knd", "pakas" si alte astfel de inventii lingvistice minunate sa fie avertizat si banat in cazul in care figura se repeta. Se presupune ca lumea n-are de ce sa-si piarda timpul cu tine daca ai un IQ atat de mic incat nu poti scrie nici macar romaneste cum trebuie. Ah, apropo: faptul ca termini fiecare propozitie cu mai multe semne de exclamare nu e deloc un semn ca esti "cool", nu produce decat o iritare maxima printre cititori. Link spre comentariu
Vizitator strutz Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Bine bogdanm cum zici tu ! regulile sunt reguli . de acum incolo sa sa scriu normal acum esti multumit ? Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Bine bogdanm cum zici tu ! regulile sunt reguli . de acum incolo sa sa scriu normal acum esti multumit ?Nici n-ai idee cat de mult! Mersi :wink: Link spre comentariu
v3l0 Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Pushtiu(strutz)...iti recomand sa studiezi TDA2003, poate sa faci vreo 2 montaje pentru un stereo...se poate pune si in punte si da putere aproape dubla... are numai strictul necesar de picioruse deci nu tre sa gandesti prea mult cand il faci... Oricum, daca chiar vrei sa faci ceva trebuie sa o iei incet, sa-i respecti pe cei de pe forum, care uneori se mai si crizeaza si chiar au dreptate. Daca tu faci un tda 2003 functional dupa datasheet, eu iti promit cate ajut mai departe. Si pls nu-mi spune ca TDA2003 are doar 8-10W, pentru ca majoritatea home theater-elor si a sistemelor de PC in orice configuratie nu au mai mult de 5W pe canal de satelit, ci doar pe subwoofer au ceva mai mult. Si inca ceva: In CD-ROM poti baga in jur de 4 kit-uri cu tDA2003, dar mai mult de 2 nu o sa poti alimenta de la o sursa de pc "noname", si pe alea problematic, pentru ca daca depasesti limita de curent a sursei se intampla inevitabilul...sursa intra in protectie si isi ia pc-ul restart. In concluzie iti recomand sa faci amplificatorul in exteriorul PC-ului, alimentat cu un transformator separat. O idee ar fi sa te uiti la http://www.conexelectronic.ro si la http://www.vitacom.ro la casetele pentru prototipuri, s-ar putea ca in momentul in care le vezi fantezia sa-ti dea curaj. Link spre comentariu
dj fratisu Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 punctul 1) placa ta de sunet este cu 4 canale sau 6? (http://www.elanko.ro/brands.php?brand_i ... %20C-Media) pt. punctul 2 - ai iesire separata pentru bass? oricum merge foarte bine pentru prima varianta (4 canale) un CI cu 4 ampilificatoare ex din gama TDA 1555 = 4x 11W cu distorsiuni de x% la maxim sau TDA 1552 ori TDA 1553 ori TDA 1557 = 2X22W avantajul este ca are aproximativ 5 piese externe si un shtrap, alimentare de la 12V, si nu bazaie. eu am realizat din 2 CI TDA 1553 (unul pentru sateliti si celalalt pentru sub. impreuna cu kit-ul de la Domul VAsile (fara suparare) ISP 01 si merge superb cauta pe net data sheet pentru TDA..... spor la treaba! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum