zota Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Buna dimineata,locuiesc la casa si vreau sa construiesc o baie in casa cu:wc,ghiuvete,dus si scurgere masina de spalat.Canalizarea se afla in strada,are panta de scurgere.Va rog sa-mi dati o schita cu coti si materiale pentru a realiza aceasta constructie.Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Tocmai am avut un vis cu baia ta de la țară. Un desen, o schiță, o ceva acolo.... Ciuciu. Foloseste țeava pentru scurgere, se găsește la magazin.... Cheamă, frate, un instalator, că n-o să-ți poți face baia aici pe forum. De fapt nici nu se înțelege ce vrei de fapt. "O baie la țară " Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Acum 3 minute, cdinu332 a spus: De fapt nici nu se înțelege ce vrei de fapt. "O baie la țară " Dacă nu știi, nu te băga. Ce, ești instalator? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Eu sunt panta de la scurgere. Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Nu e atit de greu, dar eu unul nu fac buda cu apa la tara, treaba mare in loc sa polueze panza freatica, fertilizeaza gradina, reciclare. pentru baie pasul 1 constructia, probabil o boxa 3x3 pasul 2 amplasarea obiectelor sanitare pasul 3 instalatia de apa si canal, apa se poate face pe PPR, PEXAL(asta o poti face singur fara prea multe masuratori se lucraza ca la instalatiile electrice tragi teava si tai) canal teva pvc coturile le cumperi in functie de layoutul instalatiei. pasul 4 finsaje gresie, faianta sau mai ieftin lavabila. canalizarea principala trebuie instalata inainte de a turna sapa, se poate face cu totul sub sapa, dar daca se infunda trebuie demolat tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum