Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

egalizator 5.1

danijblbass

Postări Recomandate

salut ! exista vre-un egalizator (soft) pt winamp , sau un soft gen winamp , sau vre-un driver de placa de sunet care sa mearga si la placa de sunet "genius" 5.1 ?la ce ma refer : vreau un soft care sa poata filtra fiecare canal in parte al placii de sunet.Mie imi trebuie la un subwoofer si e filtrat in jur de 120 Hz , iar eu vreau sa-l filtrez pe la 50 HZ, si nu am cu ce ! am avut un plugin pt winamp de la nevi versiunea 1.47 dar acela e pt doua canale iar pana la 5.1 mai sunt inca 4...aveti idee ? :smt039

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danijblbass

4

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

bine, sa zicem MAXim 80Hz pt subwoofer si satelitii pt restul...nu am sistem home cinema.am un subwoofer no name de 15' si ca sateliti 2 RFT de 50 W si inca 2 boxe de 6W.Dar care ar fi programult? ca daca am progarmul, o sa il modific cum suna mai bine . Ce frumos ar fi sa existe un program care sa poti"taia" la frecvente cum vrei tu :smt020

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări