v-l Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Buna ziua tuturor Am o masina Passat B8 din anul 2018 cu navigatie Discover Pro. Are hartile din 2018. Cum se poate actualiza? Are in torpedou cititor de card dar, se pare ca hartile sunt stocate de aparat. Multumesc anticipat de ajutor. Link spre comentariu
roadrunner Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 (editat) nu stiu cei de la VW? (sau pe forumurile de VW) RR Editat Februarie 23 de roadrunner Link spre comentariu
v-l Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Acum 7 minute, roadrunner a spus: nu stiu cei de la VW? (sau pe forumurile de VW) RR Cea mai apropiata reprezentanta VW este la 150km, pe forumurile inca nu m-am uitat. Stima Link spre comentariu
siti Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 e destul de riscant pentru cineva care nu are cunostinte,harti se gasesc la liber dar trebuie patch uit aparatul prin d-link sau printr un tools dedicat harman. Link spre comentariu
catalinu Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 (editat) Ati reusit sa faceti update? E f simplu... Editat Aprilie 24 de catalinu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum