dan cod Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Acum 8 ore, doru3160 a spus: Nu cred că ar fi o problemă să îl bag la mine pe masă înainte de a ajunge la junior. Cam ce dimensiuni are ? Am cumpărat în același scop acum câțiva ani de la un coleg de forum, un ST16. Încă merge, și a fost pe dimensiunile dorite, chiar daca e modest la caracteristici. A fost ceea ce trebuia. Luni pot spune dimensiunile. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 Ok, cât e până mâine...mă bucur că a avut ecou topicul, și poate o rezolv până la urmă. Link spre comentariu
terciziu Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 La 25.02.2024 la 0:12, doru3160 a spus: De fapt care e șmecheria asta cu rezervatul? Am văzut în mai multe ocazii, și nu pot spune că mă deranjează, dar mi se pare puțin nefiresc. Fiecare știe ce ii trebuie. Nu vad cum as putea eu sa sar pe o ofertă, fără să întreb potențialul cumpărător daca are nevoie de produs...și dacă are nevoie, îl poate solicita personal. Zic și eu, că de aia întreb. Cu rezervatul pentru altul, asa-i? Io cred ca se vorbeste in prealabil...vezi, daca apare cumva la vanzari cutare lucru sau cutare chestie si io nu-s pe faza, fa rezervare pentru mine... Ii cam cum era cu statul la coada...vecine, te rog tine-mi si mie rand ca vin imediat si io... (pentru lapte, samantana,, etc... de pilda,.la noi, se puneau scaunase, plasa cu sticle si borcane, etc) Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 La 25.02.2024 la 9:22, doru3160 a spus: Ok, cât e până mâine...mă bucur că a avut ecou topicul, și poate o rezolv până la urmă. Osciloscop ul este Hitachi V212. Se găsesc date pe net despre el. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Ca dimensiuni ar fi mai ok decât Philips ul. Documentație văd că se găsește. As incerca să-l scot la lumină, dacă nu se găsește ceva funcțional. Va trimit in mp datele și când aveți vreme, puteți să il puneți la curier cu plata la destinație și încerc să-l rezolv. Mai las anunțul deschis o vreme, măcar până mă lămuresc cu hitachi. Mulțumesc. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 (editat) La 25.02.2024 la 0:12, doru3160 a spus: Salut, am căutat pe net dimensiuni și greutate. E cam agabaritic, dar nu exagerat. Are 9kg. Ce înseamnă suma corecta ? Sau mai bine zis cat înseamnă suma corectă? Pe mp. Să vedem și cel de la colegul dan cod cum se prezintă. Oferta e de nerefuzat, chiar de ar fi să trag puțin de el să-și revină în simțiri. De fapt care e șmecheria asta cu rezervatul? Am văzut în mai multe ocazii, și nu pot spune că mă deranjează, dar mi se pare puțin nefiresc. Fiecare știe ce ii trebuie. Nu vad cum as putea eu sa sar pe o ofertă, fără să întreb potențialul cumpărător daca are nevoie de produs...și dacă are nevoie, îl poate solicita personal. Zic și eu, că de aia întreb. Eu cred că va hazardați degeaba, a fost doar un gest frumos din partea lui dl. Tănase stiind că, colecționez astfel de religve. Apoi mai apare unu mai deștept vine și spune cum că noi am fi pe felie și am avea o mare afacere din astfel de religve vânate la donații, astfel de afirmații nu pot veni decât din propria conduita. Dl Doru, am cumpărat multe lucruri de la dv. ... ați văzut macar un reper care să-l fi revândut eu! Deci in concluzie daca nu mă cunoașteți va rog sa nu vă dați cu părerea despre persoana mea!!! @terciziu ai răspunsul mai sus, daca te mai macină ceva spune și îți răspund în privat. Editat Februarie 26 de sonic11 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Acum 6 minute, sonic11 a spus: Deci in concluzie daca nu mă cunoașteți va rog sa nu vă dați cu părerea despre persoana mea!!! Deci in concluzie, nu mi-am dat cu părerea despre persoana cuiva. Doar am întrebat care e șmecheria de mereu apare omul care rezervă, și nu cel care cumpără. Trebuie să recunoaștem că nu e o practică prea uzitata pe forum. Și atât. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Acum 7 minute, doru3160 a spus: Deci in concluzie, nu mi-am dat cu părerea despre persoana cuiva. Doar am întrebat care e șmecheria de mereu apare omul care rezervă, și nu cel care cumpără. Trebuie să recunoaștem că nu e o practică prea uzitata pe forum. Și atât. Nu e nici o smecherie, faptu ca sunt prieten bun cu cineva si faptul ca poti ajuta intr-un fel sau altu. De aici pana la intreaga filiera unde se speculeaza mari afaceri cu lucruri vanate la donati e cale lunga..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Dar fii te rog mai atent cui aduci acuzații. Eu doar am pus o întrebare, repet, și atât. Restul comentariilor nu-mi aparțin, de aia nu vreau sa le pui pe seama mea. Eu aici doar vreau sa cumpăr un osciloscop. Cred că asta e destul de clar. Ce combinații aveți voi, chiar nu mă deranjează. După cum se știe, nu sunt un cumpărător frecvent, că să mă supere concurența, ci dimpotrivă, am mai vândut ocazional cate ceva. Cu asta cred că am lămurit toate aspectele, și lăsăm topicul in pace. Acum ceva vreme in urmă, am cumpărat în același scop, tot de pe forum, o jucărie ca cea din poza de mai jos, in stare excelenta atât optic cât și tehnic. Un ST 16 parcă. Prețul a fost decent, și scula muncește și în prezent, fara mofturi. Am zis să îmi mai incerc odată norocul. Cel care va veni de la colegul dan cod nu știu ce istoric are, și dacă voi reuși să-l aduc pe linia de plutire. Daca da, va fi o scula care pt inceput va oferi mai mult decât va fi nevoie. Am exclus seriile E01xx pt că le știu foarte bine, și nu sunt pt începători. Mai fac mofturi, trebuie bibilite, și nu prea are cine. Eu nu m-aș baga să le ofer asistență pt că nu am timp mereu pt așa ceva. Trebuie o scula care să muncească rar, dar când o pui in priza, să meargă. Să fie mic și ușor de manevrat, pt că din câte am înțeles nu va sta permanent pe masă, ci doar când va fi nevoie. Link spre comentariu
terciziu Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Acum 6 ore, sonic11 a spus: @terciziu ai răspunsul mai sus, daca te mai macină ceva spune și îți răspund în privat. @sonic11 era fara nicio urma de ofensa...ce-i cu macinatu asta? Nu merita sa va repeziti, nu am de impartit nimic cu nimeni... Domnule @doru3160, imi cer scuze! (adica, cum ca aam scris in topicul dumneavoastra...am scris mai mult offtopic) Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 2 Autor Partajează Postat Martie 2 Inca valabil anunțul, măcar o vreme până vine hitachi. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 9 ore, doru3160 a spus: Inca valabil anunțul, măcar o vreme până vine hitachi. Sper săptămâna viitoare să-l pot trimite. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 6 Autor Partajează Postat Martie 6 A ajuns în condiții bune. M-am cam păcălit colegul dan cod. A zis că e defect, și de fapt nu prea e. Mici probleme de sincronizare din ce am văzut la prima strigare, dar cred că rezolvabile ușor. Daca se apasă ușor pe placa, imaginea îngheață. Sper să scap cu niste lipituri reci. După cosmetizare și remediere, îl voi preda, e mai mult decât se aștepta. Mulțumesc pt ajutor, consider problema rezolvată. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 6 Partajează Postat Martie 6 Acum 40 minute, doru3160 a spus: A ajuns în condiții bune. M-am cam păcălit colegul dan cod. A zis că e defect, și de fapt nu prea e. Mici probleme de sincronizare din ce am văzut la prima strigare, dar cred că rezolvabile ușor. Daca se apasă ușor pe placa, imaginea îngheață. Sper să scap cu niste lipituri reci. După cosmetizare și remediere, îl voi preda, e mai mult decât se aștepta. Mulțumesc pt ajutor, consider problema rezolvată. Ma bucur ca am putut fi de folos. Link spre comentariu
Postări Recomandate