Adriaan Postat Februarie 22, 2024 Partajează Postat Februarie 22, 2024 Intrucat am auzit opinii contradictorii, ma intereseaza foarte mult sa stiu daca o baterie pt auto cu motor electric poate fi incarcata fara niciun pericol de avarie la o statie DC care livreaza o putere mai mare decat cea cu care "trage"/incarca masina. De exemplu, daca o masina care incarca DC maxim 40 kwh poate fi pusa la incarcat la o statie ce livreaza 100kwh. Multumesc! Link spre comentariu
Whisper Postat Februarie 23, 2024 Partajează Postat Februarie 23, 2024 In mod normal DA, daca tensiunea de incarcare e aceeasi ca la statia de 40Kw. Logic si cu siguranta da, pentru ca mai sunt soferi care nu intreaba, iar statia de incarcare nu-si permite sa supraincarce o baterie care ar putea exploda pe loc. Ca o chestie generala, daca mufa de incarcare e aceeasi nu exista niciun risc. Link spre comentariu
Adriaan Postat Februarie 23, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2024 Multumesc! Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 23, 2024 Partajează Postat Februarie 23, 2024 BMS-ul masinii hotaraste cati A sunt necesari si comanda statia . Intre masina si statie are loc un trafic de date . Azi nu am testat statii dar revin luni cu foto . Consultati si documentatia masinii . Link spre comentariu
Adriaan Postat Februarie 23, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2024 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum