Vizitator TheOne Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 nici mie nu imi mai merge ... acum vreo 3 saptamani cand am descoperit smecheria din gresala mergea ... acum nu mai vrea :cry: Link spre comentariu
Purple Postat Martie 17, 2005 Partajează Postat Martie 17, 2005 azi 17.03.2005 ora 7.00 merge , am vizualizat telec-da pt. PC asta ca exemplu :wink: Link spre comentariu
adrianbodor Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Am incercat si eu trucul dar imi apare mereu aceeasi pagina, ce-i drept a trecut ceva vreme de cand ati incercat voi, rog daca are cineva proiectul sa'mi trimita si mie Daca mai e interesat cineva de proiect, mai este cel al lui ESP - Project 110 si respectiv Studio Series Stereo Preamplifier de la Silicon Chip, toate aceste potentiometre functioneaza cu PIC Unde gasesc un astfel de potentiometru ca nici la Farnell nu am gasit,? Inca o intrebare, ar trebui sa am si fisierul HEX pentru PIC pt. a programa PIC'ul in cazul proiectelor de mai sus?, intreb pentru ca nu ma prea pricep la microcontrollere, sau cum pot programa PIC'ul sa corespunda proiectelor de mai sus Multumesc Link spre comentariu
v3l0 Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 nu mai merge smecheria de multisor (spre dezamagirea mea)... probabil era o slabiciune in serverul celor de la siliconchip sau era o filtrare bazata pe IP (improbabil) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum