Vizitator pamihai Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 am acasa un potentiometru de la un fost amplificator, care are un motoras pe el. Amplifu a fost cu comanda volumului din 2 butoane: up&down. are cineva vreo idee si schema cum pot sa comand motorasul ca sa pot folosi potentiometrul asta la alt amplif. ? cred ca trebuie tinut cont si de capetele de cursa ale potentiometrului unde motorasul trebuie sa se opreasca Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 nu cred ca trebuie sa te omori cu limitarea capetelor de cursa... si ai putea sa-l actionezi ca la motorasele de la geamurle electrice de masina: daca vrei cu oprire la "capete" poti folosi schema asta: detalii despre schema de limitare la http://www.tehnic.go.ro/limitare.htm :wink: Link spre comentariu
Purple Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Vezi pe Silicon Chip intri la Building Projects e un amp. 2*100 W cu un potentiometru din ala care e actionat prin telecomanda. Silicon Chip a fost de curand pe Forum la un amp. 2*50 W recomandat de Vasile , dar sapati in revista ca au niste treburi faine DIY cu cablaje :wink: Link spre comentariu
Vizitator pamihai Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 la aia de la silicon chip trebuie sa le bagi mult in traista ca sa-ti dea ceva. au doar unele proiecte pe care ti le da complete, cel putin asa am vazut eu Link spre comentariu
v3l0 Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Copiatzi voi numele proiectului cu functia "copy" din browser, paste-uitzi numele proiectului in faimosul google si adaugati cuvantul "siliconchip" la coada dupa care apasati Enter. Succes garantat!!! Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Copiatzi voi numele proiectului cu functia "copy" din browser, paste-uitzi numele proiectului in faimosul google si adaugati cuvantul "siliconchip" la coada dupa care apasati Enter. Succes garantat!!!super.. merge la fix 8) Link spre comentariu
andiy Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Copiatzi voi numele proiectului cu functia "copy" din browser, paste-uitzi numele proiectului in faimosul google si adaugati cuvantul "siliconchip" la coada dupa care apasati Enter. Succes garantat!!!Nu stiu cum reusiti voi dar eu nu reusesc nicicum sa aflu mai multe despre asta Link spre comentariu
v3l0 Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Eu il am pe hard!!! Daca nu reusesti ai probleme de concentrare si iti recomand un neurolog! Recapitulam: 1). deschizi http://www.google.com; 2). dai copy la numele articolului (The SC480 50W RMS Amplifier Module - Part 2); 3). dai paste la numele articolului in google; 4). adaugi "siliconchip" dupa numele articolului (fara ghilimele); 5). apesi scurt (0.25s :lol: ) tasta Enter. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 potentiometru comandat de motras prin telecomanda: http://www.siliconchip.com.au/cms/A_30559/article.html Link spre comentariu
andiy Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Eu il am pe hard!!! Daca nu reusesti ai probleme de concentrare si iti recomand un neurolog!Recapitulam:.....Multumesc! Esti un dragutz! Dar avand in vedere problemele mele, mai bine imi arati tu direct link-ul (cu schema, nu cu poze) cat timp ma uit eu in Pagini Aurii dupa un neurolog!PS: Uite si tu ce imi arata acolo unde zici. CAre din ele e cu schema????!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Andy scuze ca te interb :roll: Cati ani ai ? Link spre comentariu
andiy Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Andy scuze ca te interb :roll: Cati ani ai ? Destui! crede-ma ca ma stiu si cu calculatorul si cu electronica. Nu sunt tampit, dar nu a mers ce draq. Am incercat de mai multe ori si diverse variante. Nu a mers pur si simplu. Am vazut in alt topic schema (postata de v310), dar eu nu am reusit! Asta e! Sunt si cu neuro si mai sunt si infantil! Posibil PS Apropos, asteptam sa+mi spui cum e cu releul ala pt selectorul de canale! Am incercat sa te apelez si pe IM, dar nu ai raspuns. Nu vreau sa insist mai mult decat e cazul! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 uite atunci aici http://216.239.59.104/search?q=cache:Q0 ... iers&hl=ro Link spre comentariu
andiy Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Am descoperit buba! Serverul de la serviciu are 1000 de rerstrictii si e posibil sa nu ma lase sa vad toate paginile. altfel nu=mi explic. Ma intorcea mereu la articolul restrictionat. Spun asta pt ca am repetat miscarea de la un netcafe si a mers! PS Am plecat plin de draci de la serv dupa posturile alea cu labil psihic si legate de varsta mea! Nici un doctor in electronica sau IT-ist la Microsoft nu are dreptul sa jigneasca pe cineva, mai ales cand nu-l cunoaste Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Eu nu am incercat sa te jicnesc, imi pare rau daca ai crezut asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum