Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SOFTWARE AUDIO

Vizitator bamsebms2

Postări Recomandate

Vizitator DarcU

cel mai tare e Winamp 2.91.Nu exista conscurenta.Winamp 5 ia orea mult ram.Atomixu e tare da parca as vrea mai multe functii.Si Cool Edit Pro pt editare usoara.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Guest1

2

• niq_ro

1

• Ytron

1

• adrian_pintea

1

Top autori în acest subiect

Vizitator CYCLER

eJay pt. crearatie :P

ROFLOL, man, sa nu mai spui ca e-jay este pt creatie :)Daca-ti place loop remixing, incearca Ableton Live, si o data ce-ai sa treci peste interfatza cam imbecila ai sa descoperi un soft de incredere, foarte bun atat pentru loop composing cat si pentru prestatii live, chiar si in combinatie cu alt echipament de dj (are functie "tap" pentru sincronizare) si in care chiar poti lucra creativ, nu doar luand bucati de la altii si insirandu-le pe timeline.Pentru mix mp3 si cd audio, as recomanda Native Instruments Traktor DJ Studio, poate fi folosit cel mai bine impreuna cu un controller MIDI.La creatie, as vrea sa adaug, pe langa Fruity loops si Cubase, Reason, care este excelent dupa parerea mea (asta-l folosesc acuma).Sa nu uitam, pentru pasionatii de muzica ce detin placi de sunet SB Live, driverii KX (http://www.kxproject.com) care adauga driveri ASIO (pacat ca se pierde capacitatea EAX in jocuri, dar se merita la muzica).[edit] a, si pentru cine n-are un controller MIDI, http://www.ucapps.de ;)
Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2

Pt. creatie,am si eu REASON si este superb,de celalalte programe nu stiu nimic pt. ca nu le-am incercat ....inca,dar o sa incerc sa fac rost de ele sa vad ce e de capul lor.Buna treaba ,CYCLER.Keep goin'!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nurdor

Ati asultat mp3-uri cu Windows media player seria 9 ? Este genial !!! Are un egalizator ce pleaca de le 30 Hz pacat ca este pana la 16 Khz + o gramada de chestii de care chiar ai nevoie atunci cand ai cam 50 Gb de mp3-uri. Pot sa spun ca se apropie de calitatea unui CD (adevarat MP3-urile trase de la 192Kb/s in sus)

Link spre comentariu

winamp 5 ocupa 4MB ram minimizat.fereastra normala ocupa 25-30MB pentru ca folosesti modern skin. daca iti place 2.9 inseamna ca poti baga 5 si sa pui clasic skin, sa vezi atunci ce putin ocupa.

Link spre comentariu

Ati asultat mp3-uri cu Windows media player seria 9 ? Este genial !!! Are un egalizator ce pleaca de le 30 Hz pacat ca este pana la 16 Khz + o gramada de chestii de care chiar ai nevoie atunci cand ai cam 50 Gb de mp3-uri. Pot sa spun ca se apropie de calitatea unui CD (adevarat MP3-urile trase de la 192Kb/s in sus)

mp3-urile folosesc un algoritm matematic care se bazeaza pe eliminarea continutului audio pe care practic urechea umana nu-l poate sesiza. Pe langa eliminarea unor pasaje muzicale de nivel foarte mic, spectrul audio al unui mp3 se limiteaza pe la 16kHz, deci folosirea unui corector de ton peste aceasta frecventa nu-si are rostul. Vezi aici -> http://www.fliptech.net/bitrate.shtml
Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Pe langa eliminarea unor pasaje muzicale de nivel foarte mic, spectrul audio al unui mp3 se limiteaza pe la 16kHz, deci folosirea unui corector de ton peste aceasta frecventa nu-si are rostul.

Exista nishte DSP-uri pt winamp 5 care practic sunt niste eq care pleaca de la 20Hz la 20Khz. Treaba este ca nu te lasa sa amplifici frecventza dorita ci sa atenuiezi ce nu doreshti sa auzi si astfel se creeaza aprox acelasi efect. Si pot spune ca am testat eu eq asta si chiar functzioneaza. Am micshorat cam cu 4db toate frec. intre 20 si 17 Khz si tziuiau driverele pt frec inalte de nu e adevarat. Ashadar se aud si frec mai mari de 16 Khz
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

depinde cu ce encodezi...dar poti encoda si pana la 20kHzquote din help de la audiocatalystHigh Frequency Mode when selected, enables encoding of high frequencies (up to 20kHz), for CBR bitrates 112k and VBR settings of Low/Normal and above. Note: Only a small percentage of users have both hardware that can clearly reproduce high frequency sounds and exceptional hearing to distinguish those high frequencies from lower frequencies within the music.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări