grosu99 Postat Februarie 21, 2024 Partajează Postat Februarie 21, 2024 O fi bun de ceva ? Am gasit pe olx si as vrea sa stiu daca merita cumparat ! Firma e chinezeasca ? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 21, 2024 Partajează Postat Februarie 21, 2024 peak tech astia nu fabrica ei insusi nimic, reprezinta doar o eticheta. Rebranduiesc diverse modele chinezesti de obicei. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 21, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2024 ok multumesc Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 21, 2024 Partajează Postat Februarie 21, 2024 Am avut eu unul 10 ani. A fost ok, dar a fost folosit doar in regim hobby. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 21, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2024 Tot hobby ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2024 Partajează Postat Februarie 21, 2024 Aici un review pt 2025,se poate traduce.Nu ştiu dacă varianta cu "A" are sau nu aceleaşi bube.Parcă zice că e leneş la testul de scurt,iar iluminatul nu stă mult aprins. https://peoplem.altervista.org/peaktech-2025-datalogger-usb/ Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 21, 2024 Partajează Postat Februarie 21, 2024 Chiar m-am impacat foarte bine cu el, aerisit, avea si iesire video, vedea ok pana in 30Mhz, l-am dat fiinca era mare (ma rog fata de micul chinez galben pe care il am acum). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum