Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led samsung

codrut

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

7

• Florinel TV

3

• codrut

1

• profimex

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, am si eu exact acest tv, apare sigla SAMSUNG, ramane backligtul aprins (fara imagine) si ramane asa "intepenit" fara sa ia nici-o comanda, am gasit destule softuri emmc pe la rusi, dar punctele ISP de legatura nu se potrivesc cu placa mea, am studiat si vazut ca sunt multe placi asemanatoare dar cu diverse conectari la emmc, pentru versiunea mea de placa nu am reusit sa gasesc punctele de legatura, drept pentru care am facut o poza ca sa se vada clar tot ce se afla in zona emmc-ului, poate cineva ma poate ajuta cu punctele de legatura la aceasta placa "KANT-SU(NU7090)-43-500V"

https://postimg.cc/DSGfmgYZ

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Da se potriveste exact, dar punctul de conectare "DO" nu il vad notat decat CLK si CMD

Samsung-BN96-46787-A-4.jpg

Era notat si D0 dar se obsearva mai greu ca e cu verde

Link spre comentariu

Descarca poza si mareste si ai sa vezi si DO ca este cu verde este intre quart si eMMC , verifica CLK daca este ok ca eu nu am avut acest main pana acum , verifica daca este din padul care duce de la emmc pe spatel;e placi circuitul

TNM EMMC.jpg

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Florinel TV a spus:

Descarca poza si mareste si ai sa vezi si DO ca este cu verde este intre quart si eMMC , verifica CLK daca este ok ca eu nu am avut acest main pana acum , verifica daca este din padul care duce de la emmc pe spatel;e placi circuitul

TNM EMMC.jpg

Dupa 8 ore de nervi si chinuiala abia acum am reusit sa ma conectez la RT809H dupa ce ti-am citit ultima postare, puteai sa spui si tu de la inceput ca nu esti sigur pe legatura CLK si o gaseam eu rapid...am crezut ca poza cu legaturile ISP e 100% ok, de vre-o 2 ori am abandonat tv-ul si i-am pus capacul, acum cand am vazut ultima postare a ta l-am desfacut iar...e bine totusi ca ai spus....ramande de vazut dupa ce scriu eMMC-ul sa vedem daca problema a fost de soft alterat

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Am terminat de scris eMMC-ul si tv-ul functioneaza perfect inclusiv partea de smart, deci softul eMMC a fost de vina !

Multumesc celor doi colegi pentru ajutorul acordat.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Florinel TV a spus:

Pune unde e CLK ca sa corectez poza sa fie la arhiva

Din pacate am apucat sa-l montez ca pierdusem prea mult timp...nu-l mai desfac si a patra oara ca se paradesc de tot clipsurile de la capac, legatura CLK se face pe spatele placi, cine e de meserie o identifica repede !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări