codrut Postat Februarie 20, 2024 Partajează Postat Februarie 20, 2024 Bună ziua, Aveți un soft pt un samsung model:UE43NU7020 mb: KANT-SU(NU7090)-43-500V display:CY-NN043HGEVDH Mulțumesc! Soft EMMC as dori. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 6, 2024 Partajează Postat Martie 6, 2024 Salut, am si eu exact acest tv, apare sigla SAMSUNG, ramane backligtul aprins (fara imagine) si ramane asa "intepenit" fara sa ia nici-o comanda, am gasit destule softuri emmc pe la rusi, dar punctele ISP de legatura nu se potrivesc cu placa mea, am studiat si vazut ca sunt multe placi asemanatoare dar cu diverse conectari la emmc, pentru versiunea mea de placa nu am reusit sa gasesc punctele de legatura, drept pentru care am facut o poza ca sa se vada clar tot ce se afla in zona emmc-ului, poate cineva ma poate ajuta cu punctele de legatura la aceasta placa "KANT-SU(NU7090)-43-500V" https://postimg.cc/DSGfmgYZ Link spre comentariu
profimex Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Acum 4 minute, Costica Tv a spus: vedeti aici https://remont-aud.net/forum/108-87900-1 au postat ceva schema si emmc dat jos Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Ia vezi Costica se potriveste https://postimg.cc/gallery/NmNyzHs Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Acum 24 minute, Florinel TV a spus: Ia vezi Costica se potriveste https://postimg.cc/gallery/NmNyzHs Da se potriveste exact, dar punctul de conectare "DO" nu il vad notat decat CLK si CMD Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 1 oră în urmă, Costica Tv a spus: Da se potriveste exact, dar punctul de conectare "DO" nu il vad notat decat CLK si CMD Era notat si D0 dar se obsearva mai greu ca e cu verde Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Descarca poza si mareste si ai sa vezi si DO ca este cu verde este intre quart si eMMC , verifica CLK daca este ok ca eu nu am avut acest main pana acum , verifica daca este din padul care duce de la emmc pe spatel;e placi circuitul Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 (editat) Acum 8 ore, Florinel TV a spus: Descarca poza si mareste si ai sa vezi si DO ca este cu verde este intre quart si eMMC , verifica CLK daca este ok ca eu nu am avut acest main pana acum , verifica daca este din padul care duce de la emmc pe spatel;e placi circuitul Dupa 8 ore de nervi si chinuiala abia acum am reusit sa ma conectez la RT809H dupa ce ti-am citit ultima postare, puteai sa spui si tu de la inceput ca nu esti sigur pe legatura CLK si o gaseam eu rapid...am crezut ca poza cu legaturile ISP e 100% ok, de vre-o 2 ori am abandonat tv-ul si i-am pus capacul, acum cand am vazut ultima postare a ta l-am desfacut iar...e bine totusi ca ai spus....ramande de vazut dupa ce scriu eMMC-ul sa vedem daca problema a fost de soft alterat Editat Martie 7, 2024 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Pune unde e CLK ca sa corectez poza sa fie la arhiva Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 7, 2024 Partajează Postat Martie 7, 2024 Am terminat de scris eMMC-ul si tv-ul functioneaza perfect inclusiv partea de smart, deci softul eMMC a fost de vina ! Multumesc celor doi colegi pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 8, 2024 Partajează Postat Martie 8, 2024 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Pune unde e CLK ca sa corectez poza sa fie la arhiva Din pacate am apucat sa-l montez ca pierdusem prea mult timp...nu-l mai desfac si a patra oara ca se paradesc de tot clipsurile de la capac, legatura CLK se face pe spatele placi, cine e de meserie o identifica repede ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum