Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

43PUS7303/12

dorinc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorinc

12

• mercenarx

3

• iuliantv

2

• serban

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 22.02.2024 la 19:31, dorinc a spus:

Am citit si eu postarile la care faceti referire dar din testele facute de mine azi pe un emmc KLMAG1JENB defect cu ambele programatoare rezulta ca nu este asa, ambele arata acelasi health report, adica 70-80% este rau, 0-10% este ok, atasez foto

rt emmc.jpg

z3x emmc.jpg

Sunt defecte similare care se pot rezolva simplu cu softuri usb "speciale" de PHILIPS de la revistele/softuri = TAVI, unii sunt abonati la revista si le tine in raft sa se puna praful pe ele, dar nici nu gandeste cata informatie utila poate fi in aceste reviste !!!!!

Mai departe nu mai spun nimic sa nu supar pe nimeni.......

Trebuia sa specifici EXACT si ce sasiu are tv-ul daca esti de meserie !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 48 minute, Costica Tv a spus:

Sunt defecte similare care se pot rezolva simplu cu softuri usb "speciale" de PHILIPS de la revistele/softuri = TAVI, unii sunt abonati la revista si le tine in raft sa se puna praful pe ele, dar nici nu gandeste cata informatie utila poate fi in aceste reviste !!!!!

Mai departe nu mai spun nimic sa nu supar pe nimeni.......

Trebuia sa specifici EXACT si ce sasiu are tv-ul daca esti de meserie !

Domnule Costica, nici eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar am specificat mai sus model tv, model mainboard si sasiu, adica TPM18.1ELA. Softuri "speciale" am incercat fara succes  inainte de a rescrie emmc. La revistele domnului Tavi din pacate nu sunt abonat inca, dar daca stiati o solutie mi-ar fi placut sa primesc ajutor daca am cerut...

Am urmarit postarile dvs. si mi-ati facut o impresie buna pana acum. Nu ma cunoasteti, deci nu este corect sa ma catalogati. Imi cer scuze daca deranjeaza raspunsul meu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări