dorinc Postat Februarie 22, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2024 Atasez acum testele pe un emmc bunicel (10-20%)deci trageti concluzia. Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 23, 2024 Partajează Postat Februarie 23, 2024 este limpede acum.. "0-10% lifetime used" , inseamna emmc ok apreciez efortul , de a lamuri acest aspect Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 25, 2024 Partajează Postat Februarie 25, 2024 (editat) La 22.02.2024 la 19:31, dorinc a spus: Am citit si eu postarile la care faceti referire dar din testele facute de mine azi pe un emmc KLMAG1JENB defect cu ambele programatoare rezulta ca nu este asa, ambele arata acelasi health report, adica 70-80% este rau, 0-10% este ok, atasez foto Sunt defecte similare care se pot rezolva simplu cu softuri usb "speciale" de PHILIPS de la revistele/softuri = TAVI, unii sunt abonati la revista si le tine in raft sa se puna praful pe ele, dar nici nu gandeste cata informatie utila poate fi in aceste reviste !!!!! Mai departe nu mai spun nimic sa nu supar pe nimeni....... Trebuia sa specifici EXACT si ce sasiu are tv-ul daca esti de meserie ! Editat Februarie 25, 2024 de Costica Tv Link spre comentariu
dorinc Postat Februarie 25, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2024 Acum 48 minute, Costica Tv a spus: Sunt defecte similare care se pot rezolva simplu cu softuri usb "speciale" de PHILIPS de la revistele/softuri = TAVI, unii sunt abonati la revista si le tine in raft sa se puna praful pe ele, dar nici nu gandeste cata informatie utila poate fi in aceste reviste !!!!! Mai departe nu mai spun nimic sa nu supar pe nimeni....... Trebuia sa specifici EXACT si ce sasiu are tv-ul daca esti de meserie ! Domnule Costica, nici eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar am specificat mai sus model tv, model mainboard si sasiu, adica TPM18.1ELA. Softuri "speciale" am incercat fara succes inainte de a rescrie emmc. La revistele domnului Tavi din pacate nu sunt abonat inca, dar daca stiati o solutie mi-ar fi placut sa primesc ajutor daca am cerut... Am urmarit postarile dvs. si mi-ati facut o impresie buna pana acum. Nu ma cunoasteti, deci nu este corect sa ma catalogati. Imi cer scuze daca deranjeaza raspunsul meu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum