victoremil82 Postat Februarie 19, 2024 Partajează Postat Februarie 19, 2024 Buna ziua! cum pot rescrie softul la tv Samsung cod model LH65BEAHLGUXEN Nr SERIE 0HKUHHKR700169P cod stare 30601_AC1AD1AE1_IM30 versiune sub-micom T-KUEINTV-1007 ? firmware samsung VERSIUNE SOFTWARE T-KUEINTV-2141.2 am achizitionat acest tv la mana a doua si nu pot instala aplicatii pe el deorece este blocat de un integrator. acest tv are meniu de samsung business tv. va multumesc anticipat! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 19, 2024 Partajează Postat Februarie 19, 2024 si credeti ca alt soft va permite mai multe? eu nu cred,a fost creat dedicat cu limitari,poate doar daca intrati in menu service si are vre.o optiune ce permite dezactivarea anumitor functii gen ,,hotel mode,,sau in menu aplicatii se activeaza mod developer ce permite mult mai multe aplicatii Link spre comentariu
victoremil82 Postat Februarie 19, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2024 sincer nu stiu cum sa intru in meniul service. va mutumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 19, 2024 Partajează Postat Februarie 19, 2024 La unul.... "normal" se intra cu (tv in standby) INFO, MENU, MUTE, POWER. Link spre comentariu
victoremil82 Postat Februarie 22, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2024 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum