csl1131 Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 dece nu e bine ca un amp sa functioneze fara sarcina..????intr-o parte am citit ca NU e bine sa functioneze un amp fara sarcina, iar in alta parte am citit ca nu are nimic daca functioneaza un amp fara sarcina.....care e adevarat....??? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 nu se intampla nimic..depinde cum ii proiectt ampliful..dar daca tu ai un amplif de firma cum mai multe iesiri nu e obligatoriu sa le folosesti pe toate, daca ar fi ceva pericol sigur ar fi prevazut cu ceva protectii pt asta.. Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 9, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2005 da, probabil, dardaca ii un amp dinasta, care il faci tu, de ex un kit...oricum pe termen scurt stiu ca nu are nik, da pe termen lung... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Stiu ca unele amplifuri crapa daca le lasi fara sarcina...dar nu stiu de ce..ca doar sarcina nu face parte din bucla de reactieEu am tinut amplifuri dinaste mesterite fara sarcina si nu au crapat pana acum...Ai putea sa faci cu un releu care daca nu e un difuzor cuplat sa cupleze o rezistenta de 100 sau sa decupleze alimentarea la etajul finalsau pur si simplu cupleaza o rezistenta de putere, daca chiar vrei sa nu il lasi in gol(Sa vedem ce zic si altii ca nu prea le am cu astea) Link spre comentariu
kai Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Stiu ca unele amplifuri crapa daca le lasi fara sarcina...dar nu stiu de ce..poate ii vorba de cele in clasa A. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Din cate stiu eu nu e bine sa tii fara sarcina ampurile care au o singura alimentare si deci si condensator pe iesire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum