boku Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 am un amplificator auto BRAVO-300 si nu stiu ce putere scoate;mai are cineva asa ceva?sunteti multumiti de el? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 pare sa nu aiba invertor,prin urmare e alimentat direct de la acumulatordaca finalul nu e in punte,scoate 6-8w,daca e in punte 12-18w (in functie si de tensiunea de alimentare) Link spre comentariu
boku Postat Martie 17, 2008 Autor Partajează Postat Martie 17, 2008 revin cu altul...este un Jet Sound JS-4060...si nu pot sa-i dau de cap cu conexiunea firelor..stiu sigur ca are 4 canale dar nu stiu care e alimentarea,intrarea,si iesirile...l-am desfacut si nu pare sa scrie nimicsami spuneti daca e nevoie de poze :tonqe: Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 firele care pleaca de la final sunt iesirile(pot fi prin condesator)pt intrare,firele ori ajung la niste rezistente mai mari ori direct la un aopt alimentare,trebuie o data sa aiba un soc(bobina,mic transformator) pe intarea de +,iar carcasa e de obicei conectata la masatrebuie sa urmaresti curcuitelepune si poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum