danijblbass Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 salut! am un mp4 player de la dream tech cu cod-ul de produs DMP 10 , de 1G, cu mp3 etc...problema a aprut aseara cand am bagat windowsul la pc si am uitat mp4 conectat la usb-ul pc-ului iar cand am ajuns la formatarea partitiilor pe langa c: , d: a aparut si E:\ de 900 Mb , si cred k din greseala am dat doar delet la partitia asta de la mp4 ca nu mi-am dat seama , pe urma am dat esc si mi-a ramas sptiu nefolosit 900mb fara niciun nume , si pe urma am pus windosul pe c:\ unde trebuia. desi am scos imediat mp4 nu mai pot intra acum la muzica , la video si la poze pe el.. :smt022 imi da o eroare ( disk eror ) si apropo , daca ii dau proprietati pe el din my computer , imi zice ca spatiul folosi 0 si spatiu liber 0 . am incercat sa-i dau format si din my computer ( cu clic dreapta) dar nu merge .dar pot intra in setari si la radio.. am incercat sa- i dau la setari upgarde , dar degeaba .si presupun ca trebuie sa fac rost de softul lui . eu am un cd de la el , dar nu am dat de soft, numai de utilitare. La garantie nu prea as vrea sa-l duc ca mi s-a intamplat de multe ori sa nu mi se inapoieze acelasi produs :smt011 daca ma poate ajuta cineva cu vre-un site de unde se pot lua softuri , ar fi excelent.PS : asta este versiune softului mp3 player LKC_9123_01_01B2007-09-139.1.52.2005-01-09Salutari :smt039 Link spre comentariu
danijblbass Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 se pote inchide/ sterge ca am rezolvat-o ! Link spre comentariu
danijblbass Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 l-am formatat pana la urma de pe alt pc! adica intr-un fel m-am riscat. ca daca se stergea si softul , trebuia neaparat dus la service!cam atat! :smt039 Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 la formatare nu se duce softul,ci doar 'partitia' pe care stochezi datele (in windows nu-i vezi softul) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum