Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suport pt cablaje

Taraxacus

Postări Recomandate

Am cumparat un suport pt circuite imprimate. Surpriza mea a fost că oricat aș strange șuruburile de fixare pe traversă și pentru fixarea saboților, nu obțin stabilitate, un pic daca apăs circuitul imprimat, se răsucește, în timp arcul care împinge sabotul din dreapta treptat piciorul alunecă pe traversă și cade . A avut cineva așa o problemă ? Mă gândesc să-i aduc niște modificări dar mai întâi să mă consult și cu alții care poate s-au confruntat cu astfel de obstacole.

Suport_2.png

Suport.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

3

• zvonacfirst

1

• cdinu332

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Al meu e cat de cat in mintile lui. Probabil ca trebuie umblat pe la suruburi.

E un baiat pe olx care le face mult mai bune. L-am vazut dupa ce am luat panarama asta chinezeasca.

Link spre comentariu

Am si eu unul luat de la Dioda acum vreo cativa ani. Ce sa zic, sunt super-multumit de al meu. Nu am niciuna dintre prblemele descrise. Chiar nu am ce sa-i reprosez. Si este folosit destul de intens, toate cablajele pe acest suport le populez cu componente. 

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

eu l-am luat de pe e-mag deci e o chinezărie deși scrie ca e facut in Germania, unde sunt șuruburile sunt niște ciupercuțe de cauciuc am sa pun suruburi mai lungi savad cum se comportă.

Link spre comentariu

Am folosit șuruburi de 4 mai lungi și am strans bine, acum stă foarte bine, nu trebuie sa-i mai fac alte modificări.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări