traianpop Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 am trimis cateva mail-uri;pot afla daca au fost citite de destinatar?daca da,pot afla si amanunte(data,ora etc)? Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 sa inteleg ca nu se poate sa aflu, daca au fost citite sau nu? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 17, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Nu poti sa afli asta Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Depinde de clientul de e-mail: de exemplu la microsoft outlook ai posibilitatea sa ceri primirea unei confirmari la receptionarea si/sau citirea e-mail-ului. Daca nu ai primit mesaje cum ca destinatarul nu exista, mai mult ca sigur ca e-mail-ul tau a ajuns, desi protocolul de e-mail nu garanteaza livrarea mesajelor. Mai exista firme de advertiseing care lucreaza cu hotmail sau altii, si care iti pot spune daca e-mail-ul dat prin firma lor a fost citit, si in ce procent. Protocolul clasic de e-mail nu are niciun feedback referitor la prelucrarea mesajelor. Odata ce e-mail-ul a fost livrat, treaba se termina, indiferent ca e citit sau nu. De ce te intereseaza? Sper ca nu esti spammer, altfel mor cu tine de beregata, ca urasc spam-ul!!! Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 mda,multumesc de sfaturi. pt RoGeorge:-nu era spam,doream sa iau legatura cu o persoana,dar i-am pierdut nr.de telefon (neatentia,bat-o vina!) era doar un banal mail,pe @yahoo,in incercarea de a da de acea persoana... in concluzie,sau nu a primit mail-ul,sau nu a raspuns la el :rolleyes: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 sau emailul a mers direct in directorul bulk sau spam :smt021 Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Da se poate afla daca l-a citit si mai multe detalii precum si IP PC de pe care a fost citit si asadar si locul (regiune restransa) in care se afla PC cu IP respectiv.Trebuie instalat un program ce il gasesti pe http://www.readnotify.com unde vei afla mai multe detalii ,eu nu l-am folosit deoarece n-am avut nevoie dar stiu ca functioneaza. Succes. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Da se poate afla daca l-a citit si mai multe detalii precum si IP PC de pe care a fost citit si asadar si locul (regiune restransa) in care se afla PC cu IP respectiv.Trebuie instalat un program ce il gasesti pe w http://www.readnotify.com w unde vei afla mai multe detalii ,eu nu l-am folosit deoarece n-am avut nevoie dar stiu ca functioneaza. Succes.Acolo scrie ca poti urmari ce se intampla cu e-mail-ul numai daca a fost trimis prin ei. Raspunsul ramane acelasi, pentru un e-mail obisnuit nu poti sti daca a fost deschis sau nu. Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Scuzele mele , asa este ...dar totusi nu e obligatoriu sa fie trimis prin ei se mai poate face un artificiu daca se trimite prin alta metoda, oricum speram sa fie de ajutor ,dar inca pot spune ca se poate .TraianPop poate trimite din nou mailurile despre care nu stie daca au fost citite sau nu si asadar poate afla ce se intampla cu ele (cu acestea de data asta) . Succes Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2008 inca o data,multumesc,dar era prea complicat sa procedez dupa acele indicatii(nu spun ca n-ar fi bune!).Dar,am gasit o modalitate mai simpla-am cautat acea persoana acasa,si am gasit-o!Si,da,citise mail-urile,dar nu s-a "obosit" sa raspunda :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum