Nicu Daniel Toader Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 (editat) Cumpar pasta QUIXX ptr lustruit metal, alama, etc.Eu nu o mai gasesc in magazine deloc.Erqa perfecta ptr ce imi trebuia Editat Februarie 14 de Nicu Daniel Toader Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Nu ştiu ce anume metal şlefuieşti de cauți neapărat pasta quixx.Pe timpuri şlefuiam cam tot cu oxid verde de crom,la calup.Depinde dacă vrei nivelare sau lustruire fină. Am folosit,mai demult,şi ceva de polişat cu ceriu,pentru foarte fin.Sunt f multe variante pe piață şi găseşti produse echivalente... Aş bănui că ai şi sculă cu accesorii adecvată.Eu folosesc una orbitală cu turatie reglabilă. Vezi,de ex,o testare produse aici: https://m.youtube.com/watch?v=vLN_b_ccOWY Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 (editat) Eu folosesc de la K2 Aluchrom ....contrar numelui lustruieste orice metal......se gaseste si pe Emag la 12.99 lei dar si in multe magazine auto/tuning etc....vazut si sub 11 lei....120 grame se pune putin....dupa ce se vede parca suprafata s-a inegrit se da cu bumbac si luceste ca la soare te poti uita...la dansa ba... aici am lustruit...partile care nu lucesc tare sunt lacuite cu lac mat...pt un contrast mai bun.. Editat Februarie 16 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum