Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar pasta Quixx ptr lustruit metal

Nicu Daniel Toader

Postări Recomandate

Cumpar pasta QUIXX ptr lustruit metal, alama, etc.Eu nu o mai gasesc in magazine deloc.Erqa perfecta ptr ce imi trebuia10064-1200x1200.jpg

Editat de Nicu Daniel Toader
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

1

• Усилитель

1

• Nicu Daniel Toader

1

Top autori în acest subiect

Nu ştiu ce anume metal şlefuieşti de cauți neapărat pasta quixx.Pe timpuri şlefuiam cam tot cu oxid verde de crom,la calup.Depinde dacă vrei nivelare sau lustruire fină.

Am folosit,mai demult,şi ceva de polişat cu ceriu,pentru foarte fin.Sunt f multe variante pe piață şi găseşti produse echivalente...

Aş bănui că ai şi sculă cu accesorii adecvată.Eu folosesc una orbitală cu turatie reglabilă.

Vezi,de ex,o testare produse aici:

https://m.youtube.com/watch?v=vLN_b_ccOWY

Link spre comentariu

Eu folosesc de la K2 Aluchrom ....contrar numelui lustruieste orice metal......se gaseste si pe Emag la 12.99 lei dar si in multe magazine auto/tuning etc....vazut si sub 11 lei....120 grame se pune putin....dupa ce se vede parca suprafata s-a inegrit se da cu bumbac si luceste ca la soare te poti uita...la dansa ba...

res_bcb48a46e7f7d8798dd98b0ec46b231f.jpg

aici am lustruit...partile care nu lucesc tare sunt lacuite cu lac mat...pt un contrast mai bun..

mjst1310.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări