Andray Postat Februarie 13, 2024 Partajează Postat Februarie 13, 2024 Salutare! Am o problema cu o clapa kawai mp7se. Nu mai functiona niciun buton, am descoperit ca era o fisură pe una dintre plăci și am refăcut traseele întrerupte. Acum funcționează toate butoanele însă câteva dintre ele declanșează alte butoane. Apăs un buton și odată cu ledul său se aprind încă 4 dar cu o lumină foarte slabă și încă 3 cu lumină la fel ca cel apăsat, ca și cum aș fi apăsat butonul aferent acelor leduri. Cele cu lumină slabă rămân aprinse doar atâta timp cât țin butonul apăsat pe când celelalte rămân aprinse, ca și cum aș fi apăsat butoanele din dreptul lor. Se schimbă și funcția clapei aferentă acelor butoane deci practic când apăs un buton se apasă mai multe în paralel. Ce ar putea fi în neregulă? Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2024 Partajează Postat Februarie 13, 2024 Ai produs niște scurtcircuite între trasee alăturate, ori ai defectat prin tensiunea reziduală a pistolului sau letconului folosit ceva integrat CMOS.Deși varianta a doua e puțin probabilă, de obicei acestea fiind protejate pe intrări, nu e complet imposibilă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum