dodo51 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Buna ziua Am si eu o problema. Am o combina frigorifica Ariston, model MBA 4042 C , care dupa cateva intreruperi repetate de curent ale furnizorului, am constatat ca displayul nu mai afiseaza si nu se mai raceste. Cand scoteam stecherul din priza si-l reconectam, se aprindea displayul cateva secunde dupa care se stinge. Am dus placa la o cunostinta, -tehnician electronist de televizoare - A alimentat placa si facea un zgomot de bazait. A schimbat ceva condensatori si o rezistenta, si nu a mai bazait. L-am montat acasa, dar degeaba. Intrebarea mea este daca pot gasi o asemenea placa, si daca da, unde? De reparat nu prea cred sa am sanse. Link spre comentariu
dodo51 Postat Februarie 13 Autor Partajează Postat Februarie 13 Buna ziua de ce nu pot incarca o imagine din URL ? https://www.filemail.com/d/olhyzyupnoryjzv Link spre comentariu
validae Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum