Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa electronica defecta la combina frigorifica ARISTON MBA 4042C

dodo51

Postări Recomandate

Buna ziua

Am si eu o problema. Am o combina frigorifica Ariston, model MBA 4042 C , care dupa cateva intreruperi repetate de curent ale furnizorului, am constatat ca displayul nu mai afiseaza si nu se mai raceste. Cand scoteam stecherul din priza si-l reconectam, se aprindea displayul cateva secunde dupa care se stinge. Am dus placa la o cunostinta, -tehnician electronist de televizoare - A alimentat placa si facea un zgomot de bazait. A schimbat ceva condensatori si o rezistenta, si nu a mai bazait. L-am montat acasa, dar degeaba. Intrebarea mea este daca pot gasi o asemenea placa, si daca da, unde? De reparat nu prea cred sa am sanse.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dodo51

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
validae

Metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări