Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yoradio - web radio sau radio internet

cristi7521

Postări Recomandate

• Răspunsuri 130
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

36

• val

30

• modoran

26

• Stefan

16

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Niciun dispozitiv pe care e pus keyul nu ruleaza (sunt puse toate in cutia cu montaje).

In linia Openweather se introduce doar keyul, asa cum este , nu ?!  Adica doar  6d34f8b43ddcbe.............

Dupa ce dau apply, ESP se restarteaza si isi modifica adresa IP ...

Acest Wrover este bun pentru subiectul topicului ?

wrover-e.jpg

Editat de fratello
Link spre comentariu
1 oră în urmă, fratello a spus:

Acest Wrover este bun pentru subiectul topicului ?

Eu zic că e bun pentru că am comandat unul acum câteva zile. Ce mă miră este că imediat după comanda varianta pe care am luat-o, adică ai cu conector pentru antena externă, a devenit indisponibil.

Știe cineva care este varianta de display cu cel mai mic consum de resurse pentru ESP?

Link spre comentariu

@fratellobanuiesc că butonul meteo este pe "on". Cheia este in formatul de care aminteati, nu rețin dacă este normal sa se restarteze. Stiam doar de setările wifi, sunt urmate de butonul "save & reboot".

Link spre comentariu

Nu se restarteaza nimic după ce bagi key-ul sau modifici afișarea vremii.

Poate nu mai are memorie libera. Ii tot trageți cu pagini https și streamuri aac, deși astea consuma cel mai mult.

Link spre comentariu

@Stefan, cred că variantele lcd monocrom sunt cele la care va referiti, in bucătărie am o variantă cu LCD Nokia5110. Rar ascult Kiss, dar daca tot s-a discutat am schimbat postul dimineață, până acum e OK.

Respectivul radio sta ore in sir pe Magic sau Rock FM fără probleme; explicația ar fi calitatea modulelor cumpărate de pe AliExpress. Pur și simplu tine de noroc.

Link spre comentariu

Am lasat doar 1 post in lista, mp3. Am putut introduce API key-ul, functioneaza, nu s-a mai restartat ESP-ul. Dar, daca reintroduc in lista un aacp, functionarea postului respectiv este limitata ca timp.Ori, pe mine ma interesau cateva posturi care sunt numai aacp. Pot asculta  mp3 si doar cu un Wemos D1 mini si un simplu difuzor ...

Ma mai gandesc daca investesc iar bani intr-un Wrover...

Va multumesc pentru suport !

Link spre comentariu

Incercati și https://github.com/michelep/ESP32_WebRadio

Grafica minimalista pe ecranul Nokia 5110, dar stabil în funcționare. Am să-l refac, motivul pentru care am renunțat a fost modul de schimbare al canalelor: cu un singur buton. Am incercat sa mai adaug unul (pentru ch+ și ch-) dar nu am reușit; are in schimb interfața web pentru controlul canalelor și setări.

Editat de val
Link spre comentariu
Acum 6 ore, fratello a spus:

E in regula sa achizitionez aceasta "combinatie "? E greu de lipit modulul Wrover pe placa ?

Daca te descurci sa lipesti un SO16 (un PIC de exemplu) te descurci si cu modulele ESP, de fapt cel putin mie mi se pare mult mai usor un modul ESP decat un SO pentru ca pe margine are acele "slot" uri in care se infinge varful la letcon si nu fuge de acolo la pinul urmator, un bob de fludor ( eu folosesc de 0.7 ) si gata lipita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări